Gratulacje dla zwycięzcy i także dziękuję za zabawę popRAWkową![]()
Gratulacje dla zwycięzcy i także dziękuję za zabawę popRAWkową![]()
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Serdecznie gratuluję Zwycięzcy!
MBSZ Jego praca w górnej części jest nawet lepsza od propozycji Autora i jestem przekonany, że poświęcił temu zdjęciu wielokrotnie więcej czasu.
Efekt jest znakomity.
Słowa uznania kieruję również do Głównego Sędziego za wyczerpujące uzasadnienie.
Serdecznie pozdrawiam wszystkich Uczestników, Jurora i oczywiście Organizatora, bez którego tej zabawy i nauki by nie było.
Czekam niecierpliwie na następną popRAWkę![]()
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
Kawał roboty widać. Trochę się pobawiłem, ale przzynam szczerze, że odpuściłem
A wszystkie prace wstawione zasługują na uznanie. Brawo!
The question is, who cares?
Dziękuję wszystkim za gratulacje.
Co do przepisu to Jasiu (Dziadek) napisał już za mnie. Ja nie potrafię tak szybko zrobić takiego zdjęcia jak Autor.
Takie zdjęcie przyszło mi obrabiać po raz pierwszy i muszę przyznać, że dużo musiałem się nakombinować aby takie wyszło.
Jestem zadowolony ze zdjęcia, które zostało zamieszczone do poprawienia. Dużo przy takich popRAWkach można się nauczyć.
Nie będę opisywał jak robiłem, bo trwało to kilka dni po kilka godzin. Czasami musiałem wracać do punktu wyjścia, bo za dużo na grzebałem.
Ale zastosowałem podobne metody jak kiedyś opisywałem tj. kilka programów do wywoływania RAW. Wywołałem w różnych wariantach, potem łączyłem w odpowiednich proporcjach procentowo, lub stosując maskę. Później to już tylko PS i kombinowanie, jak coś zrobić z tego co mam.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|