Gdzie wy tam góry widzicie???
Gdzie wy tam góry widzicie???
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
Ostatnio edytowane przez sepi19 ; 28.06.13 o 10:35
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Zgadzam sie z Toba. Ta droga- jedna wielka kałuża, to faktycznie okropny widok.
Nie znaczy to jednak, ze taki widok nie jest wart fotki
Gdyby tylko ta mgła była gęstsza, zakrywająca ginący w niej drugi plan, mogło by być nieźle
Tutaj, jest to co najwyżej mgiełka. Niebo można w ogóle wywalić i skupić się tylko na tej kałuży. Może niższa perspektywa?
Nie zgadzam się natomiast kompletnie z opinia:
Jest (nawet u nas) wiele zdjęć mgieł na łąkach, w lasach, nad wodą, gdzie wcale nie widać gór, kościołów w oddali ani nieba. Po prostu mgła jest tak gęsta, ze widać tylko pierwszy plan.
I tez jest pięknie![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Kurde Dziecina o swicie we mgle sama rzyciomryzykuje,przed wilkami nie ucieka,po bagnach blotach na koncu swiata sama jedna a Wy narzekacie.Widoczki sliczne som po prostu,tez se zapalilem
Załącznik 91955Załącznik 91956
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Ty jeden mnie rozumiesz...
ja leniwa??? nie... Ostatnio dużo pracuję, głównie w nocy... grrr... potem odsypiam w dzień, szukam mieszkania do wynajęcia a i tak znalazłam chwilę żeby wyjść w miasto i cyknąć kilka zdjęć...
2 na smaczek...![]()
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro