I tu jest problem, bo facet nie poczuwa sie do odpowiedzialnosci za sknocenie haftu a na dodatek powiedzial mi, ze jego nie interesuje to co ja widze na swoim tylko to co On widzi na swoim. To tak jak w powiedzeniu "kowal zawinil a cygana powiesili"![]()
Tak
Nie
I tu jest problem, bo facet nie poczuwa sie do odpowiedzialnosci za sknocenie haftu a na dodatek powiedzial mi, ze jego nie interesuje to co ja widze na swoim tylko to co On widzi na swoim. To tak jak w powiedzeniu "kowal zawinil a cygana powiesili"![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Jakąś dziwaczną firmę wybrałeś bo powinni najpierw próbny hawt dać Ci do akceptacji. Moje logo jest z nietypowej czcionki i zrobili mi po mojemu, choć też z początku chciał grafik zmienić czcionkę.
@APZ co do monitora to odpowiedziałem na pytanie kapitana i nic poza tym. Laptop ma kilka lat i jak pisałem wszystko na jego ekranie jest widoczne.
Wybralem najblizej mnie i tez mi to zdziwilo, ze bez probnych haftow no, ale nigdy nie wiesz jak sie nie przekonasz.Dobrze, ze to koszullki a nie polary
@yamada moj laptop tez ma kilka dobrych lat i "widzi" to co ma widziec, dlatego zdziwilo mnie a zarazem wkurzylo, ze w firmie maja taki szmelc a cenia sie niezleZa poprawki chcial mnie skasowac 23 zeta za koszulke to jest chore.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Miesko na rejsik juz sie wekuje... beda roladki
Ps. Koszulki rejsowe odebrane, poprawione. Firma przeprosila co nie zmienia rzeczy, ze i tak nie mam dobrego zdania o firmie
Jak cos sie robi to sie robi dobrze jak nie to sie interes zamyka a nie wkurza klienta.
Juz przgotowany do wyjazdu... kierunek Szczecin
Jeszcze jutro czeka mnie tylko wyjazd sluzbowy do Gliwic i bede wolny od obowiazkow zawodowych, bo morze wzywa![]()
Juz po rejsie, dzis wrocilem, foty bede stopniowo wrzucal
Wody okalajace wyspe Uznam nawigacyjnie sa swietne. Marina Kroslin piekna, 500 jachtow moze cumowac.
Ostatnio edytowane przez waruga ; 29.06.13 o 22:48