|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Za mądry byłeś, podałeś podstawę prawną. No normalnie chleb im z ryja (przepraszam Wieprza) wyrwałeś.
Napisz skargę na umorzenie. Oni ostatnio zbyt bezkarni są i Oni właśnie luzik czują.
....
Oglądałem ostatnio (wczoraj) program o przeszczepieniu twarzy człowiekowi po wypadku. Chwała chirurgom - jedna z 21 udanych operacji tego typu na świecie.
Mało kto wie, że ten człowiek mógł mieć własną twarz, ale prokurator nie pozwolił zabrać jej z miejsca wypadku ani sanitariuszom ani lekarzom, tłumacząc że nie zostały ukończone czynności operacyjne i brak dokumentacji. Po kilku godzinach dostarczono tę część twarzoczaszki, ale oczywiście się nie przyjęła. Gdyby nie zgoda staruszki na przeszczep od jej zmarłego syna, to pacjent o którym piszę by zmarł.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
normalnie ręce opadają po samą ziemię. Tak chyba jest w skali całego kraju, od drobnego oszusta aż po polityka z pierwszych stron gazet. Nikt nie jest niczemu winny, nie miał wiedzy, nie znał się, sąsiadom mówił "Dzień dobry".
Tia, się zastanawiam jak to jest, jeden robi przekręty i howno mu zrobią, co najwyżej palcem ktoś pogrozi, a innego za 2zł do paki posadzą i życie zrujnują. Chyba za głupi jestem, żeby to zrozumieć![]()
The question is, who cares?
Ok, czyli mamy w Polsce nowy sposób na biznes!
To nieciekawie![]()
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Pisz Dobas nie odpuść szmaciażom, trzymam kciuki![]()