Panorama z cudem bilokacji...
Żeby obejrzeć większe należy wybrać opcję "Pokaż obrazek".
83.
Panorama z cudem bilokacji...
Żeby obejrzeć większe należy wybrać opcję "Pokaż obrazek".
83.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Jakieś takie radioaktywne nieco te kolory.
Niebieski OK, kostka brukowa spoko. Ale wszystko co czerwone, żółte i zielone jest zdecydowanie przesycone.
Trochę faktycznie "pojechałeś" po oczach z kolorkami. Niemniej jednak zwraca uwagę.
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Zapomniales dodac,ze swoj.Bo nawet taki sam u innej bedzie w jej ocenie duzo gorszy.
Co do zdjec tej pani to, To pierwsze jest ujecie duzo lepsze od tego nastepnego.Jednak i to pierwsze bym troche inaczej obrobil.
Nie napisze,ze lepiej,bo pisanie ze woda jest mokra nie ma sensu![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Nie cierpię mokrej wody...
Dziewczyny bardzo dobre (zdjęcia też)
Ale za Rafałem: troszkę może nie plastyk, lecz tak jak w zabawkach dmuchanych na wodę...![]()
Ostatnio edytowane przez Krakman ; 3.06.13 o 21:25
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Mirek, na Ciebie zawsze można liczyć
Odnosząc się do kolorów w panoramie, rzeczywiście są mocno do przodu, to nie jest efekt przypadkowy. Ot, po prostu uwidziało mi się tak poeksperymentować.
Dzięki za wjazd i kilka słów komentarza![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Pomiędzy jedną burzą a drugą...
84.
BernArt - Moje zdjęcia
Mi akurat 81 i 82 się podobają. Co do zbyt ciemnego makijażu na 81, to raczej się z Saboorem nie zgodzę. Dzięki niemu od razu zwracamy uwagę na twarz modelki. Inna sprawa, że ja takiej fotki w życiu nie zrobię![]()
The question is, who cares?
BernArt - Moje zdjęcia