Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Witam !
Panie sa fajnie ujete i efekt koncowy podoba mi sie ale w tych ostatnich fotach efekt koncowy nieco gorszy bo
ich wyglad przypomina mi wyglad w stylu: kobieta-android z planety Wenus
Pozdrawiam
Nie ma brzydkich aparatow tylko wina czasem brak
Tak patrzę i patrzę... w tym momencie, kiedy w tle było ciemne burzowe niebo a ściany dla kontrastu były mocno oświetlone słońcem to mnie właśnie urzekło, że kolory, szczególnie ten pomarańcz mocno się odcinały. Później, podczas obróbki już nie musiałem nawet od siebie dodawać. No właśnie, gdyby nie było tego kontrastu, to bo by kontrastu zabrakło, tego który chciałem mieć
---------- Post dodany o 12:26 ---------- Poprzedni post był o 12:25 ----------
Tak jest, o zdjęciach gadać a nie o alfabecie ;D
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Dzięki. Tak, faktycznie można sobie w niej pomerdać wedle woli i uznania, w zależności od tego jaki chciałoby się efekt uzyskać. Jeśli o mnie chodzi, gdy widzę coś co mnie urzeka to też chcę w taki sposób to uchwycić i pokazać. Może jest to mało kreatywne, bo gdy osiągam zamierzony, satysfakcjonujący mnie efekt, to dalej nie rzeźbię, ale tak po prostu mam![]()
BernArt - Moje zdjęcia