Wal śmiało!![]()
Wal śmiało!![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dobra,ale nie bij.
Zagraj swiatlem,zagraj cieniem.Ten kwiat to taka pelna pajeczyna,taka bez kropelek.Wyciagnij z niego fakture,na maxa.Ta niby wineta po prawej i lewej i do tego czarne pasy panoramiczne to za duzo.One same bez niej z bialym odcieciem juz by wystarczyly.Kontrastowa oprawa tematu przy pokazanam dosc mydlanym motywie nie pracuje razem dobrze.Teraz przed kilkoma minutami wszedlem i popatrzylem.Spontanicznie wzielem na zabawe.Jednak plik maly, lekki.Ale bym w te strone szedl.
Pamietaj ,ze to tylo moje zdanie,nie zadnego kogos na ktorym musisz sie opierac.PatrzZałącznik 89744 w te strone bym zmierzal.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
No odciągają oko, to wywal światełka. Daj dwie wersje, zobaczymy co Miron powie
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||