Wychowałem się w takiej dzielnicy. Trzeba było umieć się bić albo szybko biegać. Do dziś dość szybko się poruszam...
Wychowałem się w takiej dzielnicy. Trzeba było umieć się bić albo szybko biegać. Do dziś dość szybko się poruszam...
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
a jakie fajne![]()
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 27.05.13 o 19:15
zastanawiałam się nad takim kadrem przy 26 i w końcu, sama nie wiem czemu, zostawiłam je takie.... nijakieczyli pierwsza myśl zawsze właściwa,
24 może i o niczym ale stolik mi się podobał i ten cień,
23 wyprostowałam jedynie w ten sposób bo inaczej się nie da albo ja nie potrafię,
@apz dziękuję za wskazówki![]()