http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
hehehe... Mirku, zgadzam się z tobą... i ja nie lubię zbyt wielu ozdobników, wolę raczej minimalistyczny styl. Chciałam tym podkreślić infantylność tych zdjęć i jak najbardziej dopasować do tytułu "do domowego albumu". Zabieg był celowy i myślę że akurat w tym przypadku się sprawdził![]()
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
Tu chodzi o ocenę (czyt. czepianie się) zdjęć a nie ramek...
Ramki do domowego albumu się nadają jak najbardziej, ale nie wymagaj by się tu podobały i już na pewno nie forsuj ich na forum....
Ja tak tylko jako namiętny czytelnik tego wątku![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Jasne Krakmanie![]()
Ja się nie chcę wychylać , ale ostrość coś nie tego......![]()
Kobieto , pewne rzeczy piękne w swej naturze, powinny tak samo na zdjęciu wyglądać..
Na temat szczegółów technicznych się nie wypowiem.. Bo są lepsi, ja tylko tak ogólne, roślinki nie fajnie wyszły...
Pochylasz się nad kwiatkiem bo ci się podoba i zapominasz o zasadach... Czyli oświetleniu , OSTROŚCI a co najważniejsze motywie, który zachwycając oczy w naturze , nie wychodzi jakoś szczególnie ciekawie na zdjęciu... Dlaczego?
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
a tak bardzo się starałam... Walczyłam z wiatrem i drżeniem dłoni. Wiem że to nie jest wytłumaczenie, ale mam wrażenie że te zdjęcia lepiej wyglądają na komputerze. Zdjęcia mocno ostrzyłam... co pewnie widać
---------- Post dodany o 22:55 ---------- Poprzedni post był o 22:51 ----------
#42 bez ingerencji
#42 - no i może byłby ładny motyw na zdjęcie, oklepany trochę bo takie rzeczy to się już gdzieś widziało ale mimo to ładny... no ale po co te białe plamy u góry kadru?
brakuje trochę nasycenia koloru, kontrastu lokalnego, ale tu na Forum są spece co umieliby to poprawić... no ale te białe ciapy...