Tym razem dużo światła
Przy takim świetle, bardzo trudno zrobić prawidłowo naświetlone zdjęcie łabędzia. Do tego jeszcze kolory jakieś ... ?
Na pierwszym jakby podkręcone a na drugim, cienie ściemnione a światła rozjaśnione![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dla mnie najciekawszy nr 12(choć szkoda, że pies też nie jest rozmazany) - zdjęcie wyszło tak przez przypadek(sadząc po poetyce pozostałych) - ale jest najciekawiej skadrowane i jest w nim coś nieoczywistego.
Hhahahaha... Śmieję się oczywiście z samej siebie... masz racje... przesadziłam z ingerencją w te zdjęcia
---------- Post dodany o 14:21 ---------- Poprzedni post był o 14:15 ----------
dzaarro owszem to zdjęcie powstało przypadkiem... bawiłam się czasami naświetlań i balansem bieli siedząc na mokrej trawie, byłam strasznie poirytowana bo nic mi nie wychodziło a przynajmniej nie to co chciałam uzyskać... zmiana ustawień, samowyzwalacz, wstrzymany oddech... Nagle ktoś idzie w mojej głowie myśl "NO NIE...NIE TERAZ!"... a okazało się jednak ciekawe
---------- Post dodany o 14:26 ---------- Poprzedni post był o 14:21 ----------
tym razem bez ingerencji#16
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
Ostatnio edytowane przez Be_Beata ; 6.05.13 o 20:17
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()