Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Rzeczywiście się skusiłem. Ale tak naprawdę będzie to tylko "skok w bok" co jakiś czasNa wiosnę to tylko długi weekend majowy wchodzi w grę, latem może kilka razy, a jesienią, którą nawiasem mówiąc najbardziej fotograficznie lubię, począwszy od września gdzieś tak do połowy listopada w pracy co roku taki kocioł, że 60/2.8 będzie gnić w torbie...
Pozdr
Kilka spacerowych:
185
186
187
188
189
Pozdr
Lubię fotografie, które mają coś do powiedzenia. Tutaj takie znajduję![]()
185 i 186 - świetne
Z pamiętnika czerwonego pantofelka 187. Był refleks![]()
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Nie wiem jak gdzie indziej, ale w Zawoi pogoda w weekend była w miarę stabilna - ok 10 stopni, pełne zachmurzenie. Jak czasem się ociepliło, to regularnie, co dwie trzy godziny burza albo ulewa. Żyć, nie umierać - wszystko można było zaplanować.
Ale zdjęć niestety, jak na lekarstwo.
Dwa z ostatniego dnia (oczywiście wtedy to pogoda się poprawiła):
190
191
Pozdr
Piękne te ostatnie.
Dzięki Farensbach.
Wiem, że na forum nie wolno o polityce, ale zaryzykuję:
192 - Komisja śledcza - przesłuchanie
Pozdr