Świetne zdjęcia.
I ładne widoczki. Ładnie .
Świetne zdjęcia.
I ładne widoczki. Ładnie .
Ano jest, cudownie będzie środku lata...
156.
157.Alpiniści ? Nie wiem jak jest właściwa nazwa la zdobywcow Atlasu? Wyglądali w tej scianie jak robaki na kwiatach.
158.Koniec wąwozu - hotel i restauracja dla turystów.
159.Stąd przyszliśmy... mój kolega Saboor zaraz poleci zastosowanie adaptacyjnego szerokiego kąta. A tak sie starałem by wszystko było proste i nie wyszło do końca...
160.Wyjazd w druga stronę - jest tam droga do mista, lokalnrgo ośrodka władzy panstwowej.
161.Turystyczny taras. tu wypiliśmy kawe i potem jazda do Wąwozu Dades przed zachodem slońca.
![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 22.04.13 o 06:07
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Uczta dla oczu.
Duże kontrasty światła i cienia i widzę że OMD sobie poradził
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
W srodku lata musi byc spory ruch w takim miejscu. Wawoz prezentuje sie swietnie i te cienie skal.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
piękne kolory,lubię takie...kolory ziemi![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Kolorystycznie i przyrodniczo Maroko jest piękne, za to geologicznie co chwilę są tam jakieś dziwy.
Droga z Todra do Dades minęła pośpiesznie z uwagi na kończący się dzień i brak światła w dolinach.
162.Rzeka Dades daje wode, woda umozliwia rolnictwo i rolnictwo umożliwia stałe osadnictwo, tak było tam od wieków...
163
164.
![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 22.04.13 o 22:45
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Bardzo ładne. ładne miejsca i ładne zdjęcia.![]()
Pożądna relacja z wycieczki poparta dowodami w postaci pięknych fotek .Fajnie się czytało i oglądało. Dzięki.