Ty nic nie zmieniaj, bo pomysły masz super i niesamowitą wyobraźnię. Takiemu kompanowi to frajda dostarczyć miejsc na fotki. Czułem że tak będzie i się nie zawiodłem- TAK TRZYMAJ.![]()
Ty nic nie zmieniaj, bo pomysły masz super i niesamowitą wyobraźnię. Takiemu kompanowi to frajda dostarczyć miejsc na fotki. Czułem że tak będzie i się nie zawiodłem- TAK TRZYMAJ.![]()
Ja zawsze zglądam tu z ciekawością co nowego wymyslisz i musze przyznać, że często jestem mile zaskakiwany nie tylko samymi pomysłami ale też ich wykonaniem. Widać, że wkładasz w to sporo pracy i serca. A, że niektórym działasz na nerwy. Cóż, pewnie wielu sławnych fotografów, malarzy czy innych artystów robiących coś niekonwencjonalnego nie było rozumianych i działali innym na nerwyDopiero kolejne pokolenia ich doceniały
Tylko nie myśl sobie, żeś już artysta pełną gębą![]()
Jak nie pełną gębą jak pełną!!! Właśnie jem
Wiecie, że wiara czyni cuda i właśnie uwierzyłem w to co mówicie i stałem się wielkim artystą - WIELKIM, GENIALNYM I NIEOMYLNYM
Więc jako wielki, genialny i wiecznie naćpany, zachlany i dymający co popadnie artysta w swoim zbiorach muszę mieć lub jak to się modnie zwie w Portach Folia nasikane co następuje:
1. Autoportret w styranych żołnierskich ciuchach i glanach i z fajką w mordzie.
2. Foty ukazujące przemijanie żałosnego życia wraz przemijaniem czasu zawczasu.
3. Czarno białe zdjęcie i najlepiej nie wiadomo co przedstawiające (ale po cichu zdradzę Wam, że to komputer).
4. Zdjęcie po naćpanczych wizji po nocnym ćpaniu, chlaniu i dziwkach.
5. Zdjęcie z modelką z SUPER ŚWIATŁEM I OŚWIETLENIEM.
6. Akt lub coś erotycznego też jest mile wskazane.
7. Zdjęcie martwej natury i przedmiotów ale takie zdjęcie które najlepiej ukaże żywego ducha tychże nieożywionych przedmiotów lub martwej natury.
8. Podstawa to też LEŚNY STREET NA WIEJSKICH DROGACH I NAJLEPIEJ W RUCHU czyli taki bardzo motoryczny.
9. Nie możemy też oczywiście zapomnieć o porządnym MAKRO CASH AND CARRY
10. Koniecznie musi być jakieś mocne zdjęcie wyrażające emocje.
11. Kwiatki, warzywa i owoce to też coś co warto mieć.
12. To samo tyczy się wszelkich zwierząt i ptaków oczywiście.
13. Architektury też nie może zabraknąć.
14. No i zapomniałbym na śmierć. Przecież nie może się obejść bez jakiś widoczków z wszędobylskim promieniowaniem skręconym w jakimś podprogramie.
P.S.
Najmocniej przepraszam jakbym pominął jakąś odnogę stonogi![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 20.04.13 o 03:45
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Ile dostales minusikow do repo?
Fajna panna, daj wersje uncensored z flaga
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Musiałem przez Ciebie czyścić ekran w laptopie - zaplulem ze śmiechu
+ rep!
C-740, SP550UZ, E-510, E-5 + dodatkowe zabawki
Moje wątki: Gryphoon'owe podwórko, Gryphoon w Australii, Łódź Bajkowa
Akcje: Spotting Okęcie - 6.01.2014
O dziwo jeszcze żadnego ale przecież jeszcze nic straconego. Jak na razie mam plus co utwierdza mnie w roli WIELKIEGO ARTYSTY i w dodatku NIEOMYLNEGO hihi![]()
A o drugiej sprawi zapomnij. Nie wrzucam fotek z kompaktów bo przecież będzie zaraz coś o braku profesjonalizmu, tła i oświetlenia hehe
Wybacz kolego ale przy pewnej ostatniej wymianie zdań (i to chyba nawet pod Twoim zdjęciem w galerii) skończyły mi się promocyjne chusteczki i musisz teraz jakoś radzić sobie sam z wycieraniem monitora![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
CzaRmaX z rana, jak śmietana ( u mnie 7:37 rano)
Czytam teraz, ale po godzinie widze ze akurat dopijałem kawe![]()
Odstawię do lodówki to będzie na jutro śmietana z CzaRmaX'a. Co niektórzy z miłą chęcią by mnie na śmietanę przerobili
![]()