Dadaj, dawaj, cichopodglądających też nie brakuje![]()
Dadaj, dawaj, cichopodglądających też nie brakuje![]()
Wchodzę, żeby zobaczyć czy są jakieś nowe "odpały" i ... nie tego się spodziewałem.
Pod wszystkimi trzema mógłbym się podpisać
Widzę, że wyrwałeś się w końcu z aparatem jak jeszcze jasno było
Pozdr
BTW ptaszor mi najbardziej się podoba
Wiedziałem, że moge na Ciebie liczyć
Chce mi się trochę śmiać a wiesz czemu? Gdy wstawiałem poprzednie zdjęcia to miałem napisać, że w końcu udało mi się za dnia gdzieś wyrwać i skoro to dla mnie ostatnim czasem jest to raczej nienormalna pora to na przekór jak to ja jakieś bardziej normalne zdjęcia zrobię. Brawo za spostrzegawczość
To jeszcze dwie z wczoraj i dwie z dzisiaj (te z dzisiaj to już nocna pora foto amatora)
109. Ten sam ptak co na 108 tylko w innej pozie - śmiesznie skrzydła opuścił i wygląda trochę tak jak jakiś mechaniczny dron do cięcia blachy
110. No niestety tego pana nie udało mi się szybciej złapać bo aparat za późno włączyłem
110. A to dzisiejsze nocne w wersji ordżinales
111. I w wersji przerobionej
P.S.
Ale tak nawet ostatnio zauważyłem, że C-B też zaczęły mi się podobać![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Dzisiaj żona wysłała mnie razem z córką na spacer do pobliskiego lasu w tą zimnicę no i postanowiłem jej pokazać na jakie paskudne jesienne widoki nas skazała i jakie wizualne katusze przeżywaliśmy
112. Polskie drogi - dobrze, że chociaż błota nie było
113. Lasek w oddali wrrrrr
114. Nawet drzewa się ścinają na te widoki i ja się nie dziwię
115. Każda droga to perspektywa na paskudne widoki
116. Ale powrót do domu już niesie kolorową nadzieję w tym szumie szarości na ciepłą atmosferę domowego zacisza
No i co? Uda mi się ją przekonać aby więcej nas nie wyganiała w taką szarą pogodę czy trzeba jeszcze paskudniejsze foty sklecić?![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 3.12.12 o 04:34
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 3.12.12 o 03:11
119. Dawno mnie tu nie było a postanowiłem sobie coś nazwać iiiiiiiiii.......no i "Światełko nadzieli", no jakże trywialny i wyświechtany tytuł
No ale zawsze do trywialnego tytuliku możemy dorobić pikantny wstęp....., klient idzie, dziwka czeka, alfons liczy i każdy na coś ma nadzieję przy tym wątłym światełku![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 5.12.12 o 14:52
Dziennik kapitański USS EnterCzaRmaX rok 5345. To już 1313 dzień samotnej podróży w stronę planety Uniwerkowo.
Dziennik kapitański USS EnterCzaRmaX rok 5345. Dzień 1315, dzisiaj dotarłem do planety Uniwerkowo i wylądowałem w mieście BUŁ'a (czytaj Bibliotek Uniwersytetu Łódzkiego). Postanowiłem ją obfocić oraz stworzyć kilka jej wariacji co miejscowi nazywają OKRĄGLAKI
120. Wersja 1 budynku.
121. Wersja 2 budynku.
A teraz przeróbki i okrąglaki tego co powyżej
122.
123.
124.
125. Pewien szczegół tego budynku
126. No i przeróbka tego szczegółu
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 8.12.12 o 17:38
Kuzwa ale to pokręcone![]()
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.