Biedronkę mam daleko i raczej w stylu budki pani Zosi![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Widzę dla CzaRmaXa dwie drogi. Albo poważna artystyczna - wystawy, alkohol, dragi itd. Albo pisarska, może seria "Idiot's Guide" Cię zatrudni? Wiesz coś w stylu: Idiot's Guide to Architecture Photography, Idiot's guide to Portraits, Idiot's Guide to Street Photography...![]()
Za dragami nie przepadam i nigdy mnie nie ciągnęło i jedynie co to kilkanaście razy w życiu zajarałem zielone, alkohol lubię ale okazjonalnie lub czasami co weekend, jedynie co itd. uwielbiam bez ograniczeń więc reasumując nie nadaję się na prawdziwego artystę przez pierwsze dwie sprawy. Tak więc zostawię sobie nie zbadaną drogę idiotycznych poradników dla idiotycznie pokręconych pobratymców z rodziny idio-fanów![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
No to ja Wam teraz pokaże jak się robi porządnego streeta z reportażem w postaci notatki Policji
Odwoziłem dzisiaj koło 10 córkę do żłobka. Wychodzę ze żłobka, wsiadam do samochodu patrzę na blok koło żłobka a tam stoi sobie facet. A facet co? Zza winkla bloku ewidentnie chowając się za krzakami cyka dzieciakom fotki. Pomyślałem sobie no cóż może to jakiś nadgorliwy rodzić lub skłócony z mamusią tatuś ale..........ale przy całej tej fali grasujących zboczeńców wolałem też mu cyknąć fotki i zgłosić to na Policję. Przed chwilą do mnie dzwonili bo bardzo szybko zareagowali i okazało się, że to był jakiś tatuś. I bardzo dobrze, że tatuś a zboczeniec. Nie jestem nadgorliwy ale uważam, że na takie rzeczy trzeba być uczulonym bo dzieci przed taki rzeczami same się nie obronią i jedynie na kogo mogą liczyć to na nas i naszą czujność
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 23.04.13 o 12:00
I weź tu się interesuj portretem dziecięcym, gdy taki CzaRmaX pilnuje![]()
Ponieważ to dział dla początkujących, w trosce o Twój rozwój fotograficzny muszę udzielić Ci kilku wskazówek: zdjęcia niestety nie wyprostowane i na przyszłość musisz zdjąć uchwyt od nawigacji.
Tak naprawdę nie bardzo mogę zrozumieć po co nawet skłócony ojciec miałby robić z ukrycia foty dzieciakom przy przedszkolu... Ale może to ja jestem dziwny
Pozdr
CzaRmaX - przepis na artystę - super!
Dziwne wyznajesz zasady robienia portretu takiego robionego zza rogu bloku dodatkowo zza krzaków oraz z odległości co najmniej 10 metrów hehe
Dobre, dobre - rady przyjmuję
Michał życie bywa przedziwne i rodzice czasami różne dziwne rzeczy odstawiają w walce o dzieci. Nie wiedziałem co robił ten facet a zachowywał się raczej dziwnie więc wolałem to zgłosić.
Niedługo wydaję książkę kucharską gdzie między innymi będzie przepis na pomidorówkę z PEN'a oraz na indyka faszerowanego OM-D![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 23.04.13 o 18:20
328. A dzisiaj będą same krzaczory bo trzeba trochę wszystko zakrzaczyć.
![]()