Lilen!!!!!! nie spij czlowieku!!!!
Z A P O D A W A J !!!
warunkowo kontynuuje kotletowo i kiczowo z cyklu Leding Kicz Prodzekt...
g1 + nie pamietam co...
pozdrowionka
Lilen!!!!!! nie spij czlowieku!!!!
Z A P O D A W A J !!!
warunkowo kontynuuje kotletowo i kiczowo z cyklu Leding Kicz Prodzekt...
g1 + nie pamietam co...
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Czuje tu klimat disneyowskich bajek. Coś ala szczęśliwe zakończenie np. Kopciuszka.
Rozkaz Imperatorze!!
6. Całusek dla forumowiczów
7. O czym to ja zapomniałam...?
8. Czyżby zazdrosne spojrzenie?
9. W szerszym planie.
10.
Pięknie powiedziane i to tak po branżowemu![]()
Lilen normalnie piękne OCZY zapodajesz. Cudnie się patrzy w takie DUŻE oczy![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Na ostatnim pani kierownik wiatraka juz zdolowana, ze nie obdarzyla jej natura
No dobra, tak na powazniej troche...
Dziewczyna jest po prostu sliczna i wcale tu nie mowie o walorach i atrybutach, bo to oczywista oczywistosc ALE
WLASNIE TAK POWINNA WYGLADAC KOBIETA!
a nie jakis wieszak, zdechlun czy inna anoreksja.
LILENKU,
chcesz wygrac konkurs o zabarwieniu erotycznym?to poprosze fotke tej panny z dedykacja dla Janeczka, plizzz
(zona sie wscieknie - trudno.)
(tak Lilen, to bezczelny zwyczajny szantaz)
Ps
musze naciagnac sponsora na panasa g1, chyba odzyje i bede takie cudenka pstrykal
pozdrowionka
PSS
Sponsorze, G1 z kitem?![]()
Lilen a mnie to mocno zastanawia dla czego ta urocza kobieta na dwóch ostatnich zdjęciach stoi z ręką między nogami. Przecież nie wygląda na to aby grała w jakimś meczu i stała w murze, no to ja nie wiem po co ona tam rękę trzyma![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Może to jest odpowiedź? https://www.facebook.com/pages/trzymam-r%C4%99k%C4%99-mi%C4%99dzy-nogami-%C5%BCeby-by%C5%82o-mi-cieplej/126731304010275
Lilen, czuję, że to nie wszystko co masz nam do pokazania.![]()
Powiem więcej: patrząc w takie OCZY nie można oczu oderwać co bywa zgubne :/
Błąd! Kierowniczka też obdarzona. Ba! To nawet modelka bieliźniana i dosyć dużo sesji ma na swoim koncie właśnie jako modelka.
Trudno się nie zgodzić aczkolwiek gusta są różne i politycznie jest powiedzieć, że wszystkie kobiety piękne są...
Chcę...
Przykro mi ale nie mogę sobie brać na sumienie wścieklizny Twojej Żony.
Jednak skoro Ty na poważnie to ja też: Panna jest z Wyspy i raczej już nie będę miał z nią przyjemności więc z dedykacji nici (no chyba, że chodzi Ci o moją dedykację na jej zdjęciu)
Jeżeli wam się jeszcze Pełna Klatka nie znudziła to coś tam jeszcze w zanadrzu mam...
Ostatnio edytowane przez Lilen ; 19.04.13 o 22:59 Powód: literówki
Ja się nie dziwię. Baaaaa ja bym się zapytał czy czasami nie popilnować i nie potrzymać
Może dla odmiany teraz pełna klata obdarta z body?
Wybacz......ale no cóż poradzić, że wiosna idzie. To jest jeden z nielicznych wątków gdzie możesz spotkać rasowe męskie zboczone świnie bez pitolenia, że nie komentujemy modelek tylko zdjęcia
Ale co jak co jako przedstawiciel w bieliźnie siedziałem 6 lat i bardzo mniamuśna Wać Panna z tej angieleczki do schrupania do fotek reklamujących bieliznę. Dobrze, że chociaż tej dziedziny nie zdominowały rowery
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 20.04.13 o 00:18
Lilen,
duzo popisale,s nic nie pokazales!
wklejaj, a moja zona sie nie przejmuj
pozdrowionka
Skad takie dziewczyny wyrwaliscie do focenia ?![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO