Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Mnie tam średnio zależy. Jakby mnie naprawdę przycisnęło na coś lepszego od 14-45 to 12-35 i tak byłby lepszym wyborem do GH2.
Ale jakoś mnie nic nie ciśnie, a braki 14-45 na długim końcu pięknie uzupełnia Rokkor 50/1.4
A zanim 12-35 stanieje, to inne systemy mogą się też pięknie rozwinąć![]()
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Małej wiary jesteś. Na pewno za jakiś czas rynek zdominują nexy FF z małym poręcznym 70-200 2.8.
A canon dołączy i wypuści kompakta z 24-70. I to wszystko będzie tak tanie, że będzie można wyrzucić całe m4/3 do śmietnika.
Przynajmniej tak wnoszę po komentarzach na kilku portalach sprzętowych. Np. optyczne.pl ....
Znaczy się E 70-200/2.8 super steady cośtam będzie rozmiarów mZD12-50?
Tanie gdzie, w Polsce... nieważne, póki co GH2 mnie kręci, żal tylko, że Oly olał temat eurowideo w E-M5.
ps/edit. Jeśli prawdą jest, że Nikon wchodzi w smartfony, jako dostawca modułów foto/video, to imho to jest temat, który należy śledzić bardziej niż Nex FF.
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 20.03.13 o 12:48
Na początek mogliby zacząć od większych, byłoby łatwiej, ale najważniejsze to to, że by byłySony pewnie też się z czasem nauczy robić mniejsze obiektywy![]()
![]()
Fuji X