Z "podglądaniem" tego filmu (Safe) mam dość ciekawe wspomnienia. W dniu kiedy obserwowałem ekipe, nie było w okolicy żadnych zawodowych paparazzi. W sumie w ogóle za dużo gapiów nie było, wiec chcąc nie chcąc, byłem dość widoczny ze swoim sprzętem. Jak sie okazało byłem widoczny dla samego Stathama, który za wszelką cene próbował unikać zrobienia mu jakiegokolwiek zdjęcia. Po kilku moich strzałach, pokazał na mnie ludziom z ekipy. Skończyo sie tym że pojawił sie facet z dużym parasolem i stał cały czas pomiędzy mną a nim, zasłaniajac go i uniemożliwiając zrobienie wiecej zdjęć. Tak o to zrodziła sie moja zażyła relacja z Jasonem
bez obaw, cdn![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Z ciekawości "kliknołem" na Twój temat i bardzo się NIE zawiodłem, jest super.
E-30 + E-3 + trochę różności, co by pasowały do całości.![]()
Ciekawe czemuż to Statham tak bardzo nie chciał żeby mu zdjęcie robić.Jako aktor powinien być przygotowany na takie sytuacje.
Dawaj z parasolem!![]()
Szanowny wuzecie, kiedy załozyłeś wątek i wrzuciłes pierwszy set, pomyślałem sobie, ta pacjent w hameryce, to będzie teraz kozaczył...
Ale zawsiówkowe podejście, nie?
Dziś miałem chwilę, by przeglądnąć strony, a przede wszystkim poczytać. Bardzo mi współgrają zdjęcia, skądinąd, ciekawe z narracją.
Krótko, na temat i konkretnie. Podoba mi się.
Pozwolisz, ze subskrybuję wątek?
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
@Wuzet ciekawe rzeczy się w twojej okolicy dzieją - fajny wątek.
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)