Tyle lat minelo, a jak dla mnie Edzio niezmiennie wyglada, pewnie to juz nie ten sam Edek ale czas jest dla niego laskawy
pozdrowionka
Tyle lat minelo, a jak dla mnie Edzio niezmiennie wyglada, pewnie to juz nie ten sam Edek ale czas jest dla niego laskawy
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Kolejna produkcja której sie przyglądałem, miała miły akcent. Operatorem kamery w tym filmie był nasz rodak Łukasz Jogałła.
Film to "Now You See Me". Premiera w stanach zaplanowana jest na 31 maja tego roku.
W rolach nie koniecznie głównych, miedzy innymi, Michael Kelly ...
oraz Mark Ruffalo
cdn ...![]()
Bardzo przyjemnie śledzi się ten wątek. A to że pojawia się magiczne cdn. sprawia że fajnie wyczekuje się kolejnego "odcinka". Pozdrawiam
E-M10|20 1.7|45 1.8
E-510|14-42 3.5-5.6|40-150 4-5.6|Metz 48 AF-1
OM-2|24 2.8|35-70 4|50 1.8|135 3.5
Mój wątek | Moja Galeria | Flickr
Czas zatem na kolejny odcinek, tym razem historia z przed 2 lat, kiedy to na ulicach Nowego Jorku, kręcono zdjęcia do filmu pt. "I Don't Know How She Does It".
W rolach głównych wystąpiła Olivia Munn ...
oraz Sarah Jessica Parker.
Tutaj też widać jak kaliber gwiazdy,przyciągał kolegów z branży
cd jeszcze n...![]()
ech chlopaku, fajnie masz, nie to co u nas
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Cudze chwalicie, swego nie znacie
Jeszcze bonus z Sarą
Jajka pomalowane, więc jest czas wkleić jeszcze coś do wątku przed świętami
Troche odejde teraz od produkcji filmowych.
2 razy w roku w NY odbywa się tzw. "Feshion Week". Na imprezach tych oczywiście spotkać można tłumy miłośników mody ....
... ludzi z branży ...
... ale też nie brakuje postaci znanych z ekranów telewizyjnych i kinowych.
Niestety wadą tego wydarzenia jest to ze odbywają sie w kilku miejscach miasta, trawają przez tydzień a każdy dzien wypełniony jest pokazami od godzin rannych do nocnych. Co za tym idzie mając do dyspozycji kilka godzin wolnego czasu, trzeba mieć sporo szczęscia lub wiedzy gdzie kto bedzie, żeby kogoś ciekawego upolować.
Jest to tez miejsce, gdzie pojawia sie naprawdę masa przeróżnej maści fotografów.
cdn ...
Najlepszy jest kolo w kożuchu? Ciekawe skąd się on urwał?![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Zgadzam się... Wygląda jak wiking z kosmosu xD