Przedostatnia seria w całości mi się podoba. Bardzo dobre kadry.
Ostatnie też ładne, raczej nie są narcystyczne![]()
Ladne Panie po raz kolejny,
zazdroszcze tego spokoju i tych okolicznosci przyrody... i niepowtarzalnych
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
W B&W jak dla mnie![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
No w narcyzm to raczej nie popadniesz bo się nigdzie nie przeglądasz
Moimi patrzydłami i jakby może bardziej mi się podobało chociaż wiem, że to morze:
1 - Jakbyś bardziej patrzył do przodu.
2 - Brakuje mi większej ilości kolorów.
3 - A to mi się podoba takie jakie jest.
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Świetne zdjęcia, zdecydowana większość się bardzo podoba. 2 i 3 z postu 1089 chętnie bym oprawił w ramy i powiesił na ścianie. Miałbym tylko sugestię aby kontynuować kolejność numeracji, łatwiej będzie się odnieść do konkretnego zdjęcia.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Wolę color, jednak![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Mnie najbardziej wizualnie przypasowały 2, 3 i 4. Co do 1 to już w galerii pisałem co mi się nie podoba. 4 pomimo tego, że chyba obrobiona podobnie jak 3 to jednak na tele morza jakoś bardziej razi to ziarno. Oczywiście wszystko co napisałem to jedynie moje widzenie![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ