Wiem, że chciałeś być gwiazdą tej wrzutki - ale pani z 161 ukradła Ci szoł.
@barmichal76 , fajnie że próbujesz robić zdjęcia ludzi. Ja jakoś nigdy nie miałem odwagi takiej. Może za jakiś czas spróbuję.
Kiedyś chciałem jednemu kolesiowi we Włoszech zrobić, takie zdjęcie uliczne chciałem zrobić. Jak zobaczył że mu zdjęcie robię, to tak na mnie spojrzał że chciałem uciekać. Heheeh.
Pozdrawiam
qrde, wiedziałem, że trzeba było 160 do galerii wrzucić
---------- Post dodany o 21:14 ---------- Poprzedni post był o 21:12 ----------
Też tak miałem, tyle że nie we Włoszech ale rodzinnej Łodzi.
A kiedyś dawno, to nawet znajomym wstydziłem się zrobić zdjęcia...Tak więc progres jest!
Według mnie powinieneś spróbować bo dla mnie masz ku temu smykałkę. To, że masz obiekcje przed foceniem obcych ludzi raczej dobrze o Tobie świadczy bo uważasz to za ingerencję w pewną sferę intymną innych osób a skoro robiłeś to sporadycznie to nie miąłeś okazji z tym się oswoić. Pewnie trudno będzie się z tym oswoić i zawsze będzie to jakoś ciążyło ale może dzięki temu znajdziesz inny równie fajny sposób na pokazanie czegoś interesującego w wypracowanym przez siebie stylu
Autoportret 160 jest zajefajny - lubię zdjęcia z jajem i uśmiechem![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 27.02.13 o 01:41
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
no ostatnie świetne tekstowo-zdjęciowo (fota super)
też póki co + dać nie mogę (system jest zły...)
163 bardzo dobre.