Biker nie widzisz, że to świeźynki. Sam pewnie ze sprajem po Łodzi biega szybko maluje a potem zaraz foci. Ale ładnie maluje i foci
![]()
Biker nie widzisz, że to świeźynki. Sam pewnie ze sprajem po Łodzi biega szybko maluje a potem zaraz foci. Ale ładnie maluje i foci
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Fakt tam namalunek dość artystyczny, sprawną ręką i z fantazją zrobiony.![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
A jeśli potraktować to tylko jako grę słów i przyjąć, że każdy sam jest osobistym dowodem swojego istnienia?
Trochę bardziej optymistycznie bym spojrzał
Pozdr
---------- Post dodany o 10:58 ---------- Poprzedni post był o 10:55 ----------
Piotrkowska 138/140 - dawniej tzw. Chinatown z budkami z kocimi udkami w cieście sezamowym itp. Drugie wejście od Roosevelta przez bramę przy klubie Riff Raff.
Pozdr
Szczerze to szkoda tej chińszczyzny pomimo fajnego graffiti bo chyba już budki zlikwidowali - czy nadal są? Zawsze było gdzie poleźć nad ranem zjeść te upolowane psy z ulicy kiedy człowiek był na wielkim głodzie po pijaństwie![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
199 już widziałem i drugi raz "LUBIĘ TO". A tak dla mnie to jedno z fajniejszych Twoich zdjęć
Michał przypomnij mi gdzie te baletmistrze stają bo z głowy mi wypadło![]()
Pewnie taka była intencja autora (plakatu).
Mój komentarz był po to, by nikt broń Boże w jaką depresję nie wpadł...
Pozdr
---------- Post dodany o 17:59 ---------- Poprzedni post był o 17:58 ----------
Dzięki
Balety z Widzewa - skwer przy skrzyżowaniu Przybyszewskiego i Puszkina.
Pozdr