"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
jaka ideologia???????? Ideologią jest jeśli ktoś kupuje/lansuje się z FF tylko dlatego że to jest FF
Ale prawda nie stać mnie, nie stać mnie na kupowanie rzeczy które tak dalece nie spełniają moich oczekiwań
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
W sumie to nie wiem ale to, że w Polsce nie bedzie sukcesu nie musi oznaczac, że gdzie indziej też nie bedzie - oczywiście na miare produktów premium. Na przykład Samsung Galaxy Note - u nas w Polsce ani razu nie widziałem go u kogos na ulicy. W Azji jest bardzo ale to bardzo popularny nie ma dnia abym nie widział kilkunastu a nawet kilkudziesięciu sztuk tego uządzenia. Większość reklam Samsunga to właśnie Galaxy Note II. A u nas wielu wyśmiewa ten produkt, że niby głupio się wygląda rozmawijąc przez niego. Azjatom to jakoś nie przeszkadza.
Wiem, że to zupenie inne produkty ale być może w innych częściach swiata sprzedaż bedzie taka, że Sony jednak wyjdzie na swoje i nie potrzebuje do tego rynków typu Polska czy Słowacja czy nawet cała Europa?
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb