Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Michał no takie życie, że ktoś coś lubi a inny nieale z miejskimi klimatami bez udziału nieba mógłbyś popróbować bo myślę, że mógłbyś ciekawe efekty osiągnąć
![]()
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
IRki powiadasz, kiedys mialem taki moment, ze na Zygmuncie DP1S zalozylem takie cus i, mam nadzieje, ze sie w swoim watku nie obrazisztaki zameczek zrobilem
rush hours...
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Obraziłem się tak, że aż normalnie się wściekłem i wyszedłem z siebie po czym ten co wyszedł ze mnie poszedłem do kuchni i nalałem sobie setę. Wrócił później i wszedł do mnie ale ja z kolei postanowiłem wyjść i go zostawiłem. Pewnie teraz pisze to ten co wyszedł, wrócił i go zostawiłem.
Ale nie ważne![]()
287. "DRAMATYCZNA TONACJA". Zauważyłem taką prawidłowość, że "dramatyczna tonacja" ma wielkie grono zwolenników, którzy ja bardzo lubią (ja też), drugą grupę, która jej nie zna przez co czasami nie wiedzą jak to zjeść i trzecią, która jej bardzo nie lubi. Między tymi grupami nie ma płynnego przejścia tylko zawsze jest ostry podział. Pierwsza grupa ją tak kocha, że nie zauważa czasami pewnych mankamentów, które są z nią związane, druga grupa to potencjalni jej zwolennicy lub nie a trzecia zawsze wszystko zaneguje chociażby dobrze wyglądało bo tak już mają.
Ja jako, że jestem z tej pierwszej grupy przerobiłem sobie fotkę z DRAMY na B-C i wrzuciłem do galerii ale nie zauważyłem mankamentu z PGR z niebem co jest związane z tym co robi drama z kolorystyką, natomiast inne grupy wytykają czarne chmury co z kolei dla mnie i zwolenników DRAMUSI jest "superanckie"
A tutaj fotka DRAMATYCZNA z kolorem i bez
![]()
Ja się jeszcze nie oswoiłem z tą tonacją. Może dlatego, że nie mam dramatu w aparacie :P Natomiast z tych dwóch drzewek to jednak wybrałbym to w kolorze.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ja napisałem, że jedni ten filtr uwielbiają a drudzy z kolei nie cierpią no i jest jeszcze trzecie grupa niezdecydowanych co go poznają
Może i go nadużywam ale ja bardzo lubię ten filtr, chociaż szerze mówiąc ostatnio bardzo rzadko coś w nim popełniam i to zdjęcie powyżej jest chyba jednym z dwóch na przestrzeni ostatnich trzech miesięcy![]()