pododobnie jak przedmówcy optuję za kolorem
pododobnie jak przedmówcy optuję za kolorem
123. podoba mi się najbardziej- świetnie wypatrzone.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
ostatnie swietne, tu jednak przyznam kolorkowi racje bytu, jednak to z czerwonym to az tak z gory bym nie obcinal,
pozdrawiam
Zapraszam: http://forum.olympusclub.pl/threads/...ne-kiedys-moze...
pure liquid fire running through my veins
Za odwiedziny wszystkim dziękuję.
@Mr.Crowley - wyżej zaczynała się plątanina kabli, rurek itp, trza było ciąć
125 - "Modlitwa"
126 * * *
Siedzę w chorym dzieciakiem w domu i trochę mnie się nudzi. Grzebię więc w tym co mam na dysku. Wiem, że z g...a złota się nie zrobi, ale pobawiłem:
127 - ptaszory
Pozdr
O Handlowy sie mnie podoba. A propos g...na, co to jest to zielone wokół ptaszorów w lewym górnym?
dzarro - to przepiękna obwódka, która wyszła przy mieszaniu kontrastu, czerni i jasności zdjęcia
Ptaszyska z pierwszego planu miały niebieską, ale tu się ciut bardziej przyłożyłem.
Aż tak się nie nudzę, coby wszystkie te dodatki zlikwidować
Pozdr
Niebieską teraz też trochę widzę zasugerowany. Generalnie dostrzegam w tym dziele wpływy CzaRmaXa.
Co do 127 to się chciałem zapytać czy Ty czasami na moim kompie nie grzebałeś. Ale generalnie śmiesznie to wyszło i o to chodzi. A mnie się najbardziej podobają jak wyszły te najmniej wyraźne ptaszorki kondorki na ostatni planie
. Powiem Ci, że te obwódki generalnie całościowo wyszły w dechę i cała fota ma swój fajny dziwny klimat dzięki temu. Inni Ci tego nie powiedzą bo im nie wypada bo by musieli się odżegnać od wszystkich aberracji chromatyczno-numizmatyczno-filatelistycznych ale ja mogę, więc ta fota jest najfajniejsza z ostatniej wrzuty a wiesz, że lubię Twoje zdjecia i zawsze szczere mówię, która wygląda najfajniej - SERIO
O LOL, WOW, LOL, WOW - SŁAWNY JESTEM. Grunt to mieć własną linię, którą nie powinno się podążać hehe
Dzarro Twoje słowa sprawiły, że będę teraz jeszcze mocniej podążał niesłusznie obraną drogą a nawet i wręcz oraz nawet nożnie stanę się fundamentalistą tej linii![]()
EDIT:
Michał za każdym razem ta fota podoba mi się co raz bardziej
Dzarro ja się lubię z Tobą czasami poprzekomarzać i powiem Ci szczerze, że ja nawet lubię 1 w Twoim wykonaniu w galerii. Ty masz trochę inne własne podejście do foto pstryków i to cenię
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 22.01.13 o 19:13
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ