Też mi się widzi. Katedra ładnie wpasowana![]()
Też mi się widzi. Katedra ładnie wpasowana![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Ostatnio to z roboty się wydostać nie mogę to może trochę na głowę się rzuca... Musze przyznać, że ludzie dziwnie patrzyli, jak z piskiem hamowałem, wybiegałem z auta, przedzierałem się przez dziurę w siatce, strzeliłem kilka fotek i z powrotem tą samą drogą do auta... Szaleniec jakiś...
pasjonat szaleniec, tak trzymaj
Pewnie już to widziałeś ale sobie wyobraź jak się dziwnie na mnie patrzyli jak czymś takim z załącznika podjechałem pod sklep w najbliższej miejscowości koło mojej działki (oczywiście ust i oczek nie było ale cała reszta tak). Nie zapomnę tego do końca życia
Więc luz bo chyba mieściłeś się bardziej w normie niż ja![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ