Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Hmmm tak jakoś ciemnawo i z wypranymi kontrastami.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Różnorodne ostatnie wrzuty. bardzo podoba mi się 129 [drobny minus to wieża dotykająca krawędzi kadru], drugi z połamańców, chórek tenorów i to ostatnie, w bardzo dynamicznym ujęciu. Masz coś, co lubię - nie zamykasz się w kręgu jednej tematyki i techniki, a to bardzo bliskie mi podejście do fotografowania
.
Z ciemnością możesz mieć rację grizz. Chciałem coby mrocznie było, ale może trochę przesadziłem.
---------- Post dodany o 15:55 ---------- Poprzedni post był o 15:50 ----------
Dzięki PaniN. Rzeczywiście trochę się "miotam" tematycznieJeszcze z dziesięć lat temu byłem zamknięty całkowicie w kręgu pejzażu. Potem nastała era cyfry i muszę przyznać, że do dzisiaj nie mam aparatu, który usatysfakcjonowałby mnie w takim stopniu jak średni format + diapozytyw. Dlatego trzeba było się rozejrzeć za innymi tematami do zdjęć.
Co do 129 - małe usprawiedliwienie - to panorama z 4 kadrów, robionych z ręki. Po złożeniu trzeba było dużo przyciąć i nie bardzo się dało szerzej u góry. Oczywiście zgadzam się, że mały paseczek nieba między brzegiem a wieżą nie zaszkodziłby.
Pozdr
132 mi sie podoba, natomiast 135 bylo by o wiele ciekawsze gdybys nad nim troche innaczej popracowal, jak to szlo? "ma potencjaL"
o
pozdrawiam
Zapraszam: http://forum.olympusclub.pl/threads/...ne-kiedys-moze...
pure liquid fire running through my veins
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||