Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Póki co po zdjęciu strony do pobierania plików, znów strona się pojawiła. Bład czy nie - Adobe coś tam sobie grzebie.
PS CS2 to demon szybkości względem PS Elements 11, nie wspominając o znacznie większych możliwościach. Niechętnie się z nim rozstanę.
E-M5 | E-M5 Mark II | EM-1 Mark II
7-14 F2.8 | 25 F1.2 | 45 F1.2 | 45 F1.8 | 60 F2.8
Ściągnąłem i zainstalowałem Photoshop CS2 ze strony nie tworząc ani nie uaktywniając konta Adobe, S/N wpisałem z tabeli (1045-1412-5685-1654-6343-1431). Działa.
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'
Ale mi chodzi o ten ostatni krok - legalizacyjny - gdy chcę dodać np PS CS2 do listy posiadanych produktów Adobe i wpisuję S/N ze strony, to wyrzuca mi, że jest nieprawidłowy.
Na wszelki wypadek interesujące mnie instalki pobrałem a klucze zapisałem - ciekawe co ostatecznie z tego wyjdzie ... ?
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
Sluchajcie.A czy musze koniecznie rejestrowac w Adobe??. Czy jesli nie zarejestruje Olympusa jako posiadany produkt albo program od niego to uzywam aparatu, programu nielegalnie?? Kupilem, wpisalem nr -dziala.A nie chce od nich zadnego wspierania i nic, dzialam na ich programie ale zadnego kolesistwa mi nie potrzeba, zadnego wspierania.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie