Takich miejsc jest niestety w Polsce mnóstwo.
Dzięki. Co się naskradałem, żeby nikt mnie nie wyczaił to druga sprawa..![]()
To jeszcze dokleję parę wobec tego.
To krzesło tak tam stało - widocznie cieć lubi medytować.
A tu było laboratorium mojej Babci. No i tu wyobraźnia mi zadziałała.. OD razu zobaczyłem te stoliki, ją młodą w fartuchu.. ech.
korytarz biurowy
i wszędzie obłędne kolory odpadającej farby
Fajne fotki pomaru
Dzięki. Pamaru, ale wystarczy PAtryk.
No własnie póki jeszcze są to trzeba je dokumentować, bo później to.. Ja mam kilka fotek z budowy stadionu narodowego, no i teraz się cieszę, bo kiedyś dzieciaki czy ich wnuki zobaczą jak to powstawało. Podobnie jest z takimi ruinami, dopóki są niech będzie ku pamięci chociaż fotka.
Ciekawy wątek.
pamaru - nie bądź taki skromny - Pollenę całkiem fajnie pokazałeś.
poza tym najbardziej przypadły mi do gustu:
- Huta Kościuszko yamady, pamiętam ją jeszcze z czasów jak hulałą pełną parą
- Cegielnia w Gorlicach Bogdana
- parowozowna sabkona, dramatyczna tonacja czasem jak dla mnie zbyt dramatyczna ale jest kilka świetnych ujęć
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Tu nie o skromność chodzi a o fakt, że choć lubię takie klimaty to nie umiem ich oddać na zdjęciu tak jak ktoś kto to uwielbia. Np. taki dzarro jako wielbiciel tego typu miejsc, zrobiłby zapewne kawał dobrej roboty tam i ja to wiem, bo to jego świat. Moje to takie bardziej poglądowo kronikarskie fotki.![]()
Ostatnio edytowane przez pamaru ; 7.01.13 o 00:18
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||