Niesamowicie wygląda ten węzeł, świetna obróbka. Szczególnie zdjęcie nr 1, droga w nieskończoność![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Świetne foto. Dla mnie na piątkę.
Gratuluję i pozdrawiam.
Dziękuję za komentarze.
Ta sama droga, kilka kilometrów dalej (inny węzeł):
4.
Bardzo graficzne potraktowanie fotografi. W tym przypadku dla mnie rewelacyjne...A coś poza węzłami ...?
One same w sobie są super "zrobione" (nie chodzi tu o budowlańców)
Jeszcze kilka innych zdzierżę bo warte tego ....
Saboor, jak mi na ten tychmiast nie napiszesz co to znaczy MBNZ (pogrubione) to masz już kłopoty...
---------- Post dodany o 15:53 ---------- Poprzedni post był o 15:51 ----------
Jeszcze dodam, że bez tych czerwonych "kresek" byłyby te (że się tak wyrażę) fotogramy, zwykłymi cz. b. fotkami nocnymi węzłów drogowych..
---------- Post dodany o 15:55 ---------- Poprzedni post był o 15:53 ----------
Wejście masz niezłe....![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
pokaż mi takiego co na to wpadnie........SBCSAJOS
![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Nic dodać, nic ująć. 4-czka znakomita.
Pozdrawiam.