No to jednak już dodali FotoJoke'a do promocji z 45tką:
http://www.partner.olympus.pl/obiektyw/kupic.html
z.
No to jednak już dodali FotoJoke'a do promocji z 45tką:
http://www.partner.olympus.pl/obiektyw/kupic.html
z.
W zeszła sobotę byłem w Fotojoker w Poznaniu (M1) i mieli w promocji z 45 mm oczywiscie nie od razu dają. Trzeba wysłać potrzebne dokumenty po zakupie OM-D z 12-50.
Z tego co wiem to nigdzie nie daja od reki 45'tki. Zawsze trzeba bylo wyslac kod i dowod zakupu.
OMD-EM5|HLD-6|7.5|12|12-50|25|45|75
Tylko dlaczego OM-D zniknął ze sklepu internetowego Fotojokera ?
Niemniej cieszy mocniejsze wejście dużej bądź co bądź sieci w sprzęt Olympusa. Jeszcze tylko szersza dostępność obiektywów w salonach![]()
OM-D E-M5 (Black) + parę stałek
W regulaminie pisze że promocja trwa do końca grudnia tj. Aparat należy kupić do końca miesiąca.
A czy wysyłka ksera dowodu zakupu oraz kawałka tektury jest ograniczona tymi samymi ramami czasowymi?
Bo to jest nasze dziadostwo. Nic nie umiemy do końca nic zrobić dobrze. Najpierw mielimy ozorem na jakiś temat ,że już jest tak a tak,a dopiero później zabieramy się do roboty.
To samo zrobił Fuji z tą gwarancja 1+2 . Trzeba było wprowadzić ją w dniu premiery X-E1 na polskim rynku, a nie dopiero po kilku tygodniach. Sprzedawcy zaraz podnieśli ceny o minimum 500 zł . Więc dla kogo jest promocja ? Chyba dla sprzedawców !!!!!
Akurat w Fuji wyszło na to, że warto być pierwszym, bo ostatecznie Fuji objął promocją wszystkie egzemplarze X-E1 sprzedane w tym roku, a ceny podniesiono dopiero od 1 grudnia, czyli dnia ogłoszenia promocji.
Pozdrawiam
Tomek
E-M1, RX100, 12-40, 45.
Nie ma promocji - źle. Jest promocja - też źle, bo za późno. Jest promocja i jest wcześnie, w pierwszych dniach pojawienia się aparatu na rynku - jeszcze gorzej, bo wtedy ceny idą w górę i ci, co kupują później, płacą więcej. Myślę, że Polacy nie zasługują na żadne promocje, przedłużone gwarancje czy w ogóle jakiekolwiek rozszerzone prawa - i tak im będzie nie pasowało, za głupi są na to. Jak nie dostają nic, to wtedy czują się dobrze i nie jęczą. A ci, którzy mają łeb na karku, to sobie poradzą i kupią w Niemczech.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb