Strona 346 z 475 PierwszyPierwszy ... 246296336344345346347348356396446 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3.451 do 3.460 z 4745

Wątek: Olympus OM-D E-M5

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    15
    Moja galeria

Odp: Olympus OM-D E-M5

Cytat Zamieszczone przez zoli Zobacz posta
    no niestety o ile pamiętam 5298 i faktycznie bez 45tki za złotówkę, ...
    Także póki co mało atrakcyjnie, cen reszty aparatów nie pamiętam.
    No to jednak już dodali FotoJoke'a do promocji z 45tką:
    http://www.partner.olympus.pl/obiektyw/kupic.html

z.

Jd
    Gość

W zeszła sobotę byłem w Fotojoker w Poznaniu (M1) i mieli w promocji z 45 mm oczywiscie nie od razu dają. Trzeba wysłać potrzebne dokumenty po zakupie OM-D z 12-50.

Awatar Malikus
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Z tego co wiem to nigdzie nie daja od reki 45'tki. Zawsze trzeba bylo wyslac kod i dowod zakupu.
    OMD-EM5|HLD-6|7.5|12|12-50|25|45|75

| OlyJedi Awatar POLM
    Mieszka w
    Okolice Wrocławia
    Siła reputacji
    39
    Moja galeria

Tylko dlaczego OM-D zniknął ze sklepu internetowego Fotojokera ?
    Niemniej cieszy mocniejsze wejście dużej bądź co bądź sieci w sprzęt Olympusa. Jeszcze tylko szersza dostępność obiektywów w salonach
    OM-D E-M5 (Black) + parę stałek

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    15
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Jasand Zobacz posta
    W zeszła sobotę byłem w Fotojoker w Poznaniu (M1) i mieli w promocji z 45 mm oczywiscie nie od razu dają. Trzeba wysłać potrzebne dokumenty po zakupie OM-D z 12-50.
    wiem sam przez to przechodziłem. Chodziło mi o to, że 5 dni temu obsługa pomimo tego, że mieli OM-Dka to twierdziła, że Fotojoker nie bierze udziału w tej promocji Olympusa i też na odp. stronie promocji nie było tego sklepu wymienionego - a teraz to się zmieniło.

| OlyJedi Awatar Johny_85
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria

W regulaminie pisze że promocja trwa do końca grudnia tj. Aparat należy kupić do końca miesiąca.

A czy wysyłka ksera dowodu zakupu oraz kawałka tektury jest ograniczona tymi samymi ramami czasowymi?

Jd
    Gość

Cytat Zamieszczone przez zoli Zobacz posta
    wiem sam przez to przechodziłem. Chodziło mi o to, że 5 dni temu obsługa pomimo tego, że mieli OM-Dka to twierdziła, że Fotojoker nie bierze udziału w tej promocji Olympusa i też na odp. stronie promocji nie było tego sklepu wymienionego - a teraz to się zmieniło.
    Bo to jest nasze dziadostwo. Nic nie umiemy do końca nic zrobić dobrze. Najpierw mielimy ozorem na jakiś temat ,że już jest tak a tak,a dopiero później zabieramy się do roboty.
    To samo zrobił Fuji z tą gwarancja 1+2 . Trzeba było wprowadzić ją w dniu premiery X-E1 na polskim rynku, a nie dopiero po kilku tygodniach. Sprzedawcy zaraz podnieśli ceny o minimum 500 zł . Więc dla kogo jest promocja ? Chyba dla sprzedawców !!!!!

| OlyJedi Awatar tomtomek
    Mieszka w
    Kalisz
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria

Akurat w Fuji wyszło na to, że warto być pierwszym, bo ostatecznie Fuji objął promocją wszystkie egzemplarze X-E1 sprzedane w tym roku, a ceny podniesiono dopiero od 1 grudnia, czyli dnia ogłoszenia promocji.

Pozdrawiam
    Tomek
    E-M1, RX100, 12-40, 45.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria

Nie ma promocji - źle. Jest promocja - też źle, bo za późno. Jest promocja i jest wcześnie, w pierwszych dniach pojawienia się aparatu na rynku - jeszcze gorzej, bo wtedy ceny idą w górę i ci, co kupują później, płacą więcej. Myślę, że Polacy nie zasługują na żadne promocje, przedłużone gwarancje czy w ogóle jakiekolwiek rozszerzone prawa - i tak im będzie nie pasowało, za głupi są na to. Jak nie dostają nic, to wtedy czują się dobrze i nie jęczą. A ci, którzy mają łeb na karku, to sobie poradzą i kupią w Niemczech.
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

| OlyJedi
    Siła reputacji
    113
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    ... A ci, którzy mają łeb na karku, to sobie poradzą i kupią w Niemczech.
    Znasz w Niemczech jakąś fajną promocję na OMD / X-E1
    Szukam linka do "Autobana"
    ---
    "Do Zobaczenia"

Uprawnienia umieszczania postów