Cześć,
dzisiaj otrzymałem kalendarze klubowe od Jacka, o czym wspomniał kilka postów wyżej.
Ponieważ niektórzy maja po blokowane PW, a i ja mogę wysłać PW tylko do 5 osób naraz, postanowiłem wykorzystać wątek.
Zaczynam dystrybucję w Warszawie.
Proponuję pierwszy termin poniedziałek 26.11.2012r. godz. 18:00-19:00 na terenie C H Arkadii.
Proszę o potwierdzenie terminu na PW- kto będzie.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Kalendarze w grupie Opolskiej już prawie rozdane, dzięki wszystkim którzy przyczynili się do ich powstania. Prócz samych kalendarzy dosyć ważną kwestią towarzyszącą podczas ich dystrybuowania jest fakt, że można się poznać poza forum, dzisiaj poznałem Ryśka_O - sama przyjemność zważywszy na dar Ryśka do ciekawego opowiadania. Dzięki![]()
Jak czytam, że część z Was dopiero teraz kalendarze dostaje, to mi wstyd, że się tak wkurzałem jak mój na poczcie kiblował.
Ale akcja przednia. Na każdym kroku, od pomysłu przez wykonanie po dystrybucję![]()
The question is, who cares?
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Mnie też to spotkało.
No i pytali się o spotkania plenerowe![]()
Nigdy się nie tłumacz – przyjaciele tego nie potrzebują, a wrogowie i tak nie uwierzą.
Mark Twain