Mirek54 uratowal Ci zycie![]()
Mirek54 uratowal Ci zycie![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Niestety ta okazja jest dla tych, którzy nie zmieścili się w terminie zamówień. Jak nie będzie chętnych do końca roku to pomyślimy co uczynić z nierozdysponowanymi.
---------- Post dodany o 23:08 ---------- Poprzedni post był o 23:07 ----------
To nie fantazja. Buduje legendę.
Jak jeszcze są, to poproszę +1 sztukę![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
Jak jeszcze są, to przygarnę dodatkowy egzemplarz.
OM-1; E-M5 II; E-M1; XZ-2; trochę słoików
W związku z tym, że jakoś ludzie nie pchają się drzwiami i oknami po kalendarz, mam pytanie skierowane do mecenatu, co zrobić z kalendarzami po które nikt się nie zgłosi do, powiedzmy, 15 stycznia?
Zwrócić, rozdać rodzinie, czy zrobić promocje Olympusa w pracy?
Na 53szt. do rozdania, przez 1.5 miesiąca rozdałem 17, co nie jest jednoznaczne z ilością chętnych, ponieważ niektórzy otrzymali po 2sz. Mam jeszcze zgłoszenia od 2 osób na 5szt.
A co z pozostałymi?
[Wytaptane z SGNote2]
Dzięki. Podaj adres na PW to podjadę do Ciebie.
OM-1; E-M5 II; E-M1; XZ-2; trochę słoików
Tu trzeba powalczyć do skutku. Wszyscy, poza dwoma czy trzeba przypadkami (nie mam w tej chwili listy) wpisali miejsce odbioru Warszawa. Nie powinno być zatem większego problemu. Dostałeś PW. Spróbuje pomóc na tyle ile to możliwe. Po nowym roku zbiorę informacje, kto jeszcze nie odezwał się do dystrybutorów i wtedy dam znać co zrobić z nieodebranymi egzemplarzami.
Ja szczęśliwie odebrałem swoje 2 egzemplarze i bardzo dziękuję. Jestem zachwycający.... przepraszam , zachwycony.