47 najbardziej mi się podoba, kadr "z ukosa" najmniej
Pozdr
47 najbardziej mi się podoba, kadr "z ukosa" najmniej
Pozdr
Lubie focić z mojego okna i balkonu tak więc seria zdjęć jesiennych w kratkę bo pogoda w kratkę.
EDIT: Już się czepiano więc ogłaszam, że to są paski na paski wzdłuż a nie w poprzek więc to taki inny rodzaj kratki
50.
51.
52.
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 13.11.12 o 10:40
Chyba w paski![]()
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Łojjjjjj tam szczegółów takiej przenośni w przerzutni potwierdzonej teorią tematu tematycznego, stematyzowanego tematem tematycznym, tematyzującym z tematem tematu będziesz się czepiał?![]()
Paski to kratki, ponieważ kratki to paski na paski tylko w poprzek a moje kratki lubią wzdłuż i leża na sobie paski na paskach![]()
Też pozdrawiam i życzonka dla Ciebie następnych zajefajnych fotek z życia codziennego![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 13.11.12 o 10:38
kubek z kotkiem i cień czyli miejsce zbrodni (40,41) - bardzo fajne, tak jak napisano powyżej - kombinowanie popłaca![]()
Na miejscu zbrodni tylko mi troszkę ta czarne kółko (otwór w płycie) przeszkadza - tzn. chyba byłoby fajniej gdyby on wypadł w miejscu gdzie na cieniu jest serce - ale czy wtedy nie byłoby zbyt oczywiste?
Z kolei umorusany kot i krwawe pole (43,44) nie podobają mi się - mam wrażenie że zaświtał Ci fajny pomysł, próbowałeś go zrealizować ale zabrakło koncepcji jak temat dokończyć.
co do innych zdjęć z tych kilku ostatnich wrzutek nie mam zdania
bardzo podoba mi się 51
***Olympus Stylus 1s***
Kubek to chwila. Co do miejsca zbrodni i kółka to najlepiej wychodziło na łokciu bo się wtedy przesuwałem i sprawdzałem, chociaż o sercu nie pomyślałem. Mogłem bardziej się może przyłożyć do cienia ale wtedy miałem moment i zauważyłem, że wcześniej wspomniany cień fajnie wychodzi w "dramatycznej tonacji" w świetle lam ulubionych co chciałem uwiecznić a kółko akurat było przy okazji tam gdzie stałem
. W krwawym polu ewidentnie brakuje mi mgły (generalnie jest to "dramatyczna tonacja", który to program uwielbiam z automatu
). Umorusany kot to umorusany kot, stał oparty na progu samochodu, który wymazałem
.
Umieściłem te zdjęcia tutaj z serii 50, 51, 52 bo dzięki nim zaświtał mi w główce pewien pomysł ale na jego realizację potrzeba bardzo dużo czasu
No to teraz następna seria głuptaków. Wszystkie zdjęcia są takie same, tyko je sobie pozmieniałem na swoje widzi mi się. UWAGA - lubię bardzo nierealistyczne kolory niebieskiego. Która wersja Wam najbardziej odpowiada?
53. Zdjęcie tak jak wyszło z PEN'a w JPEG a w ogóle to nie jest moje zdjęcie tylko mojej żony bo ja tak horyzontu nie krzywię haha
54. Mój odlot w stronę nierealnego niebieskiego. Plik przerobiony w RAW a potem trochę w JPEG
55. To co w 54 tylko inaczej.
56. To co w 54 i 55 tylko jeszcze inaczej
57. To co w 54, 55 i 56 tylko jeszcze, jeszcze inaczej. To mnie osobiście chyba najbardziej podchodzi
![]()