mam pytanko. nie wiem, czy się załapałem na kalendarz, ale zapisałem się na listę. jeżeli jestem na liście, to jak będzie z odbiorem kalendarza, skoro nie ma dystrybutora w moim regionie?
mam pytanko. nie wiem, czy się załapałem na kalendarz, ale zapisałem się na listę. jeżeli jestem na liście, to jak będzie z odbiorem kalendarza, skoro nie ma dystrybutora w moim regionie?
***Olympus Stylus 1s***
Pierwsze kalendarze powoli docierają do zamawiających...
Dotrę do wszystkich, którzy się zgłosili. Dotrę też do tych, którzy się nie zgłosili. Trzeba trochę pokombinować.
---------- Post dodany o 09:48 ---------- Poprzedni post był o 09:03 ----------
Mam taką drobną poradę dla osób zajmujących się dystrybucją. Nie pokazujcie kalendarza nikomu po drodze. Dziś jechałem z kilkoma sztukami do pracy i miałem już pytania o cenę, "gdzie można zamówić", "czy jest w planach drugi wydanie".
No to zbieraj siły, na kolejny rok!Zamieszczone przez hades;877591[COLOR=Silver
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
A ja juz mam też....zapraszam wszystkich krakusów , którzy zamówili po odbiór .................. od poniedziałku bo jutro jadę do Odzi na zlot![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Ja czekam... jest juz w drodze do mnie, powinien byc jutro a najpozniej w poniedzialek![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO