A ja bym wzial dwa a nawet trzy - rodzina sie domaga
JEsli zatem jest mozliwosc - to polecam sie pamieci.
A ja bym wzial dwa a nawet trzy - rodzina sie domaga
JEsli zatem jest mozliwosc - to polecam sie pamieci.
C-740, SP550UZ, E-510, E-5 + dodatkowe zabawki
Moje wątki: Gryphoon'owe podwórko, Gryphoon w Australii, Łódź Bajkowa
Akcje: Spotting Okęcie - 6.01.2014
No proszę lista chętnych na szlagierowe foty i kalendarz Olymaniaków się rozszerza.
Chętnie bym ugryzł dwa egz. Jeden jak znalazł wpasowałby się w biurze w Osowcu)))
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"
Się zapisałem jeszcze raz, nigdy nie wiadomo czy Admiralicja o mnie nie zapomni.
Rodzinka mnie molestuje o kalendarze, jeśli to możliwe to tylko trzy bym przygarnął,
ale to tylko jeśli Admiralicja wyrazi na to zgodę.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Tzw. owczy popęd mnie opanował i zapisałem się ponownie. Poza tym i tak od początku miałem chęć na dwa egzemplarze.
Jakby było więcej na zbyciu to i ja mogę zgarnąć dwie, trzy sztuki. Też się ponownie zapisałem .
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
Też bym nie odmówił. dwóch lub trzech sztuk. Ładnie bym podziękował,
i postawił szlachetny trunek na zlocie.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jak będzie możliwość, to ja poproszę o drugi egzemplarz dla Olka (mojego potomka - ostatniozlotowicza).