Można.
Można.
To może ja też dwa bym wziął z pozytkiem dla mnie i Olyclubu... (drugi wisiałby w pracy)
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Też bym poprosił![]()
To znaczy, że moje wpisy na formularzu określają ilość egzemplarzy które otrzymam ?
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Taka propozycja, kiedyś już o tym pisałem, ale odpowiedzi chyba nie było - kilka województw ma znikomą liczbę zamówionych kalendarzy, może warto by połączyć dystrybucję 'mniejszych' województw (wszystkie poniżej 15) parując je tak, by suma zamówień wyniosła ok 15-20.
Np:
Świętokrzyskie - Lubuskie
Wielkopolskie - Podkarpackie
Łódzkie - Opolskie
Warmińsko-Mazurskie - Podlaskie
Lubelskie - Zachodniopomorskie
Ograniczyłoby to koszty, no chyba że one nie grają roli.
Jeśli się nie przyjmie, to jako odpowiedzialny za dystrybucję na Opolszczyźnie z chęcią przyjmę województwa bez "opieki".
Ostatnio edytowane przez dao ; 17.10.12 o 19:20
Kiedy zamknę listę zapisów, a będzie to zapewne niedługo (dobijamy do limitu), przyjrzę się liście. Wstępnie też poukładam dystrybucje. Mamy zaklepanych 11 paczek do wysyłki siłą rzeczy trzeba będzie jakoś to wszystko połączyć. Może system nie osiągnie wydajności firm kurierskich, ale powinno się obejść bez większych problemów.
Hadesik, a czy nie można zabrać do Łodzi? Ja mogę zgarnąć to co przewidziane dla Lubelskiego i porozsyłać![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7