darkelf, dziecko, znowu masz jakiś problem? Wyjaw, co Cię dręczy, to może jakoś temu wspólnie zaradzimy.
darkelf, dziecko, znowu masz jakiś problem? Wyjaw, co Cię dręczy, to może jakoś temu wspólnie zaradzimy.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Dostałem aparat na sklep. Pierwsze wrażenie jest bardzo pozytywne. Choć aparat wg mniej jest brzydki, to jakość wykonania stoi na wysokim poziomie. Zastrzeżenia można mieć do gumowej zaślepki u spodu aparatu, raz dwa się zgubi. Całość leży dosyć dobrze w ręce. Niestety nie mam dzisiaj żadnej karty SD, wezmę jutro i strzelę kilka fotek na wysokim ISO. Podgląd na LCD pozwala sądzić, że jest pieruńsko dobrze.
Kilka lat zajmowałem się fotografią koncertową, takie już moje zboczenie na punkcie wysokich czułości
Niestety D700 i D800 nie mam na półce :/
Z D700 nie ma co porównywać, staruszek odpadnie w przedbiegach. Ciekawy aparat się zapowiada.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Skombinowałem kartę, podepnę n24-70 2.8 i zrobię kilka zdjęć ścianki z filtrami i kartami (dużo detali) na różnych czułościach w rawach na ustawieniach fabrycznych aparatu. Wrzucę wieczorem po pracy na dropboxa.
Pewnie komuś robiącemu tylko widoczki nie jest potrzebne, ale wierz mi ogólnie jest
Robię sporo zdjęć, nie wszystkie wrzucam tutaj, wiele jest typowo reporterskich i to właśnie w warunkach gdzie moje E-30 czasem chce dojechać z ISO 3200
Poza tym to dopiero na wyższych ISO na nowych matrycach można dostrzec jakiś postęp.
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Ostatnio edytowane przez dao ; 19.09.12 o 11:10
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.