No i spaprałem... nie doczytałem do końca jak to jest z tą numeracją... (kto to w ogóle wymyślił te podwójne numery?)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
No i spaprałem... nie doczytałem do końca jak to jest z tą numeracją... (kto to w ogóle wymyślił te podwójne numery?)
Tam nie ma podwójnych numerów. Tekst "Uwaga by uniknąć nieporozumień" jest specjalnie pogrubiony, gdyż przewidziałem, że "flashka" prezentacyjna ma ten nieszczęsny szary pasek nawigacji z numerkami i z pewnością będą pytania. Uprzedzając kolejne pytania. Mamy na forum takie narzędzia a nie inne i niestety trudno nimi manipulować na poziomie kodu by wyłączać sobie to co się chce.
---------- Post dodany o 22:02 ---------- Poprzedni post był o 21:52 ----------
Ja tylko sobie zażartowałem.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
To niedobrze.Masz byc pewny swego .Umiec bronic swego.Oczywiscie na argumenty.Nie kombinowac ,bo mozna sie wpuscic.
"" o ciekawy pomysl z kadrem na lace z wiankiem na glowie.A tak,taki spataniczny sama wymyslilam.A wiem ,ze czyta o oglada Design Magazine.A tam na okladce identyczny kadr.""Cuz zrobic,pokiwac glowa.
Pytalem lekarza przed OP czy podola.Tak-jestem najlepszy,bedzie dobrze.-Zaglosowal na siebie.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
jeśli można było zagłosować na więcej niż jedno - to super![]()
ale ja skopałam
bo wybrałam tylko po 1 z każdej kategorii - a lekko nie było![]()
ale tak to jest jak się wybiera o 2 nad ranem ;D
jutro w pracy odczuje te nocne zachwyty zdjęciowe
mimo wszystko warto było![]()
zdjęcia piękne - mam nadzieje że moi faworyci (nawet Ci na których ostatecznie głos nie poszedł) wejdą do kalendarza...
szkoda mi tylko że opcja macro została wybrana - wydaje mi się być najsłabsza w całej działce - a architektura portret czy cokolwiek innego mogłoby urozmaicić![]()
ale to takie moje nocne rozkminy na temat![]()
a jako że dawno mnie tu nie było to się z lekka rozpisałam![]()
a teraz dobranoc![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Zastanawiam się, czy nie byłoby lepiej gdyby w kalendarzu znalazło się np. 5 zdjęć z kategorii Krajobraz (najmocniejszej) kosztem kategorii Makro (najsłabszej).
A co bedzie jak wygra makro,ktore tylko wg nas jest makro.Dla wszystkich innych bylo,jest i bedzie zdjeciem z bliska,nawet z bardzo bliska a nigdy makrem.
Ciekawe czy bedzie popularne wtedy makro typu olympus.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie