Bardzo ladne #34 - kolorystyka przyjemna dla oka i widze jakby cztery warstwy obiektow w zaleznosci od odlegosci. Tylko swiatlo nieco plaskie, ale pewnie dotrzec tam switem lub zostac na wieczor byloby trudne![]()
Bardzo ladne #34 - kolorystyka przyjemna dla oka i widze jakby cztery warstwy obiektow w zaleznosci od odlegosci. Tylko swiatlo nieco plaskie, ale pewnie dotrzec tam switem lub zostac na wieczor byloby trudne![]()
Pozdrowienia
Sylwek
the convert
Z ostatnich 34 i 35 bardziej mi się podobają.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Tamten jest cyfrowy a Twój analogowy![]()
The question is, who cares?
Wiem, że nie przepadacie za hdr-ami, tym bardziej trochę przegiętymi. Ja też, ale...
Co o tym myślicie ? - przyjmuję wszystko na klatę
38.
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Jak dla mnie fajnie, ze smakiem, wygląda jak malowanie, chmury dramatyczne
Sent from my Lumia 710 using Board Express
Pozdrowienia
Sylwek
the convert
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Ta wieża to się chyba ku upadkowi chyli, albo ja mam już strita w gałach a chmurki ładne![]()
OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"
Ja w zasadzie nie lubię hadeerów robionych dla "efektu", (dla mnie hdr to normalne składane zdjęcie <krajobraz> , gdzie nie ma przepalenia bieli i ze szczegółami w cieniach) Twój "efekt" mi się podoba, gdyż nie jest nachalny ---pozdrawiam