Piękne zdjęcie, cisza, spokój.
Piękne zdjęcie, cisza, spokój.
Tylko pozazdrościć "miejscówki". Pięknie. Usiadłbym tam i tak sobie siedział obserwował jak się światełko zmienia.![]()
p.s. czy mi błędnik szwankuje czy leci ciut w lewo..? Broń Bosz, żebym się czepiał, ot taka moja ułomność, bo sam mam od zawsze problemy z horyzontem..![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
A wiesz, aż mnie zaciekawiło. Zdjęcie było robione E-30 z poziomicą, więc "teoretycznie" powinno być ok. Sprawdzałem poziomicą do drzew -> patrz prawa strona i też dobrze wygląda. Sugeruję, że może to być spowodowane złudzeniem perspektywy - tafla wody po prawej jest ciut, niewiele wyżej niż po lewej stronie. Stąd złudzenie.
Ale równie dobrze możesz mieć rację. Tu Helmuta trzeba - on jest ekspert z perspektywy![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
The question is, who cares?
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Widok na Tatry bardzo ładny. Będę musiał się tam wybrać i odkryć tą okolicę na nowo.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|