|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
To podoba mi się bardziej niż poprzednie. Rynsztunek i zbroję wypożyczałeś do zdjęć, czy włamaliście się na zamek?![]()
The question is, who cares?
@Saboor: tak wiem, obciąłem, ale nie miałem się gdzie już cofnąć w domuZrobiłem 2 foty ze sztyletem w pełni, ale nie wyszły (ZD50 z ostrością nie trafił)
@ahutta: jak pisałem wcześniej - to zdjęcia dla znajomego z Zakonu Sokoła - oni tam się bawią w takie średniowieczne rekonstrukcje, stąd i cały sprzęt
@Mysikrolik: przekaże uwagę o urodzie rycerzowi Arturowi
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Troche zabraklo mi zolto-pomaranczowego odblasku.TZN takiego jaki daje plonaca pochodnia.Pobaw sie w szopie nie niech blysnie na naramienniku.Tak jakos sie na tamte czasy przesunie.Mogles zaswiecic od dolu i od gory slabiej z lewej.Troche bys wyeliminowal ten cien od krawedzi chelmu na twarzy.
Ale tez mi sie podoba,zeby nie wyszlo,ze tylko ja swidruje.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Jak usunę zwalistą komodę która mi stoi po jednej strony pokoju dużego to zyskam jeszcze z 1 metr odejścia od modela - wtedy wystarczyłoby
T.
---------- Post dodany o 21:25 ---------- Poprzedni post był o 21:19 ----------
Średniowiecznie może będzie jeszcze lepiej, bo szykuje nam się zamkniety taki piknik rycerski w plenerze na zamku, gdzie przewidujemy też jakąś poważniejszą sesję dla rycerzy (np. podczas walki itp.)
T.
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro