Błędnie podlinkowane, zaryzykowałabym poprawę, ale nie dam gwarancji, że to będzie akurat to zdjęcie.
edit: nie jestem w stanie niestety poprawić, linkowane jest zdjęcie z zastrzeżonego dostępu
Błędnie podlinkowane, zaryzykowałabym poprawę, ale nie dam gwarancji, że to będzie akurat to zdjęcie.
edit: nie jestem w stanie niestety poprawić, linkowane jest zdjęcie z zastrzeżonego dostępu
Dzięki za komentarze i wizyty. Mam nadzieję, że w końcu opanuję arcytrudną sztukę linkowania na forum. Co do fotki 1540 - u mnie się wyświetla. Ale nie ma czego żałować. Fota jest niewarta uwagi. Włożyłem ją na stronę po pijanemu. Jeśli kto wytrwały to ją odnajdzie na mojej stronie: www.garbaty.art.pl
Kolejne foty.
1542
1543
O kurde, ale odjazd. Chyba tak właśnie się widzi po LSDFajne.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
5 ostatnich super!
Ostatnia wrzuta "cuda na kiju" fajna, ale wolę kalsykę street'u w Twoim wykonaniu.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez apz ; 3.08.12 o 07:55
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ja tu eksperymentu nie widzę, po prostu street z takim, a nie innym środkiem wyrazu.
Tutaj się sprawdza bardzo.
Moim zdaniem.
Ja to rozumiem, wyraziłem swoją opinię, a o gustach przecież się nie dyskutuje. Tobie to pasuje, mnie trochę mniej. Tylko tyle i aż tyle...
Wczytaj się wątek Rafał pisał jakim sposobem dochodzi do takich kolorowych efektów. Tam gdzieś jest wyjaśnienie dlaczego użyłem słowa eksperyment.
Pozdrawiam AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 3.08.12 o 08:33
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro