Je żuuuu!!!!! Skąd Wy takie rzeczy wiecie? Miron, jesteś Bogiem, uświadom to sobie. W życiu sam bym na to nie wpadł.
ps. Tylko czemu tak zmniejszyło jak ja wkleiłem?
Je żuuuu!!!!! Skąd Wy takie rzeczy wiecie? Miron, jesteś Bogiem, uświadom to sobie. W życiu sam bym na to nie wpadł.
ps. Tylko czemu tak zmniejszyło jak ja wkleiłem?
Bo wkleiłeś obrazek niepowiększony :P
Właśnie sobie uświadomiłam, że za 5 dni Twój wątek będzie miał 6 lat!
Masz jakąś demencję, skoro do tej pory nie miałeś problemu z wklejaniem zdjęć?![]()
Ostatnio edytowane przez aga_piet ; 10.07.12 o 23:23
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
No ale zasada wklejania zdjęć jest ta sama![]()
A tam, od razu wywracali. Ten wątek zaliczył "wywrotkę" na samym początku.
Swoją drogą 6 lat, to jakaś impreza będzie. Hmmm, 612 rocznica Bitwy pod Grunwaldem. Zawsze znajdzie się jakiś powód.
I jeszcze komentarz fotograficzny. Nie wiem czy to przydymienie na skraju kadru jest potrzebne. A poza tym... Kobieta zadowolona, facet załamany (rachunkiem), a w spojrzeniu kelnerki czai się "boże co ja tutaj robię". Świetne.
To przynajmniej wiem,co mnie czeka wkrótce.
Ostatnio edytowane przez grizz ; 24.07.12 o 20:50 Powód: próba naprawy linka
Świetne, esencja RC!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|