Kurdę Heniu, czymasz formę widzę. Ostatnie kadry fajne ale i tak nie przebyją Twoich cudnych mokasynkuf![]()
Kurdę Heniu, czymasz formę widzę. Ostatnie kadry fajne ale i tak nie przebyją Twoich cudnych mokasynkuf![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Skoro zdjęcie wzbudza różne reakcje to tym lepiej dla zdjęcia.
Ja akurat sporo a nawet dużo oglądam różnych abstrakcji ostatnio, ale najbardziej mnie jednak kręcą takie różne dyfrakcje, zbitki, wyrafinowane kulfony, śliczniutkie obrazki, które wcale takie śliczniutkie nie są. To, że to jest zwykły obrazek to dla mnie zaleta - zdjęcia najzwyklejsze są często najbardziej surrealistyczne. Oczywiście u helmutha zawsze będzie taki elegancki, geometryczny sznyt, ten typ tak ma i nie ma co na siłę zmieniać. Dla mnie w każdym razie takie delikatne dysonanse wzbogacają odbiór jego prac.
Jednak tych 4500 schodów nie idziesz piechotą- jest winda
Stojąc jednak na szybie platformy widokowej, 25m nad ziemią, masz więcej wrażeń niż na dachu 200 metrowego chmurodrapacza
Skóra na plecach cierpnie
Chciałem zachować maksimum symetrii z lewej i u góry. Żeby narożnik wychodził z PD, musiałbym mocno "ciągnąć" zdjęcie. Nie chciałem tego robić, ze względy na strukturę elewacji (listwy).
Wieża widokowa w jednym z obiektów Regionalpark RheinMain niedaleko Frankfurtu.
Miło to czytać, dzięki
---------- Post dodany o 10:34 ---------- Poprzedni post był o 10:21 ----------
Obie te opcje walczą we mnie i nigdy nie wiem, która zwycięży
Nie patrz na butki, patrz na tą szybę pod nimi i to co przez nią widać.
Zdjęcie potraktuj jako dowód na to, że mimo ścierpniętej skóry na plecach i pełnych portków ze strachu (czy aby szyba wytrzyma), butki nie zmieniły koloru
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 29.07.12 o 12:58
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Mam podobne skojarzenia, a frędzle...frędzle to może wabiki![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||