Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Śluzowce to takie dziwne stwory. Kiedyś nauka uważała, że są spokrewnione z prymitywnymi grzybami, potem, że z porostami. Teraz się zastanawiają, czy to jednak nie kuzyni organizmów zwierzęcych. Na dobrą sprawę nauka nie wypowiedziała się jednoznacznie. W każdym razie to na pewno istoty żywe.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
kojarzy mi się to z moją żoną, uczeni też spierają się co do Jej pochodzenia, i to już od wielu lat
---------- Post dodany o 18:00 ---------- Poprzedni post był o 17:58 ----------
zapomniałem podziękować za wyjaśnienia co do śluzowców, nie wiedziałem że żyją tak blisko mnie - DZIĘKUJĘ
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
No to pojechałeś....![]()
Pająk miał 3 mm,wiem że jest rozmazany,ale promienista pajęczynka mnie rozczula.Drugi "gad"to Wojsiłka,podobno drapieżnik!
Pajączek jak malowanyMuszę w te wakacje napiąć się na macro,pająki na pewno będą na tapecie wystarczy że wiatr ucichnie i może wtedy?Inaczej trudno trafić tych mistrzów bujania w hamaku
![]()