Z ostatnich szczególnie seria od 610 do 613 bardzo mi się podoba.
Z ostatnich szczególnie seria od 610 do 613 bardzo mi się podoba.
To już chyba ostatnie dwa krajobrazowe warte opracowania z tamtego dnia:
horyzont dla Hadesa ( zastanawiam się nad panoramką z 2-3 zdjęć... i Panowie Nikoniarze w akcji...
620.
621.![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 5.07.12 o 02:40
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Brawo![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
620 bardzo chcialoby się szerzej![]()
pięknie to światło gra na fotach![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
No właśnie - chciałem Andrzeju zapytać, czy nie robiłeś panoram, albo sekwencyjnych ujęć aby panoramę złożyć ?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ostatnio edytowane przez apz ; 5.07.12 o 09:43
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
zdecydowanie rewelacyjnie - nikoniarze nie przeszkadzają : )
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
620 - fajne, 621 - cały dół do anihilacji.
Jak masz chwilę , bo światło się zmienia , jesteś na stromej skarpie,na górze nad sobą masz linię średniego napięcia i robisz zdjęcia pod słońce , to musisz mieć na obrazku coś co jest plecami do słońca, nie ma cudów. Wyciągać krzaka czy plecy po co? Sprawa jest skazana na niepowodzenie , bo 3EV to za mało by mieć w tym miejscu sensowny kolor i szum matrycy nie wyszedł. Mnie się to też umiarkowanie podoba. Zdjęcie dzisiejsze z Galerii robiłem stojąc po szyję w krzakach , możliwe, że zostawiłem na dole jakieś pojedyncze gałązki, których nie zauważyłem wcześniej.
Dzięki za wnikliwą krytykę , każda uwaga jest cenna, na przyszłość
Pozdrawiam AP.