The question is: What is a Mahna Mahna?
No dobra, róbta te kalendaryum..... i przez dyskusji
jak by tak.. moje foto
się zakwalifikowało,
to na ten przykład
czerwiec mógłby być umnie
przez pół roku...![]()
żeby wszyscy klienci przychodzący do mnie widzieli jakiż ja jestem zdolny niełychanie...
"...bo ja się wcale nie chwale, ja po prostu niestety mam talent..."
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Ja to bym wrzesień cały rok trzymał![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
W trakcie zbierania zdjęć ustalimy sobie jeszcze rozplanowanie kategorii na kwartały. Może ktoś wpadnie na lepszy pomysł?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
ja odnośnie dystrybucji...chyba będę krążył po śląsku zawodowo...a i do Bydgoszczy dotrę, więc po drodze mogę co-nieco....via Toruń,Wawa,Łódź...itd
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Myślę, że "akt" i "architektura" mogą zrobić niespodziankę na koniec w niedzielę.
---------- Post dodany o 11:01 ---------- Poprzedni post był o 10:58 ----------
Się zobaczy. Chce przyporządkować listę klubowiczów do rejonu, a tym samym do pakietu, który otrzyma osoba podejmująca się dystrybucji. Jeśli będziesz mobilny to w tym wypadku przygotowanie tej listy będzie musiało być ściśle powiązane z Twoją trasą.
A ja myślę, że być może trzeba by było wiedzieć czy zdjęcia mają być w poziomie, czy mogą być w pionie (3/4), a może proporcje dowolne.
---------- Post dodany o 11:05 ---------- Poprzedni post był o 11:03 ----------
Jeśli chodzi o dystrybucję w Krakowie, to może u mnie. Myślę , ze każdy trafi na Al. Słowackiego
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
A ja myślę, że zacytuje pierwszy post.
Nie dopisałem jedynie proporcji. Ale skoro 30x40 poziomo to inne cięcia będą miały w najgorszym wypadku paski. To jest jeden z tych elastycznych punktów, które dopracuje się jak poznamy listę zdjęć, która będzie nam towarzyszyć cały przyszły rok na ścianie.
Na Małopolskę i Śląsk mam zapisanego Muminka. W dystrybucji chodzi o całe województwa. Dysponuje tylko 16 pakietami. Ale... zapisałem jako rezerwę w tym rejonie.
---------- Post dodany o 11:26 ---------- Poprzedni post był o 11:22 ----------
W harmonogramie będziemy mieli tydzień by to ułożyć. Chyba damy radę?
Ostatnio edytowane przez hades ; 4.07.12 o 11:24