Zobacz wyniki ankiety: Jakie cztery kategorie powinny znaleźć się w kalendarzu OlympusClub 2013

Głosujących
95. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • akt

24 25,26%
  • architektura

28 29,47%
  • człowiek

26 27,37%
  • makro

50 52,63%
  • inne

1 1,05%
  • krajobraz

78 82,11%
  • portert

24 25,26%
  • reportaż

17 17,89%
  • sport

13 13,68%
  • fauna

50 52,63%
  • flora

41 43,16%
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 11 z 101 PierwszyPierwszy ... 9101112132161 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 1001

Wątek: Kalendarz OlympusClub 2013

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria

Odp: Kalendarz OlympusClub 2013

Cytat Zamieszczone przez hades Zobacz posta

W ferworze dyskusji i niewidocznie dla innych tworzy się powoli lista "dystrybutorów" kalendarza. Pozwolisz, że po szczegóły odeślę do pierwszego posta, gdzie pisałem o dystrybucji.
    To moze ja rozprowadze po polnocnych a Helmut po poludniowych Niemczech??Granice ustalimy jak bracia Aldi

| OlyJedi Awatar nyny
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    201
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez romek1967 Zobacz posta
    Zażenowanym niestety można być w tym wątku wyłącznie Twoim trolingiem nyny. amen
    Mozesz to nazywac trolowaniem Twoje prawo.

Cytat Zamieszczone przez hades Zobacz posta
    Nyny, napisałeś swoje wątpliwości. Wyraziłeś niezadowolenie. Przyjąłem i zapisałem uwagę w notesie przy temacie OC. Ale pisanie złośliwości nie jest sposobem na dyskusje, a tym bardziej przekonanie mnie czy innych do pomysłu rezygnacji z dyskutowanego obostrzenia.
    Do regulaminu nic nie mam - tak dla jasnosci, jedynie to do zasadnosci brandingu...

pozdro
    W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
    Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
    Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów

+++ ZASŁUŻONY +++ Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar hades
    Mieszka w
    Dolny Śląsk
    Siła reputacji
    151
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    To moze ja rozprowadze po polnocnych a Helmut po poludniowych Niemczech??Granice ustalimy jak bracia Aldi
    .

Jak będą jeszcze inni klubowicze chętni na kalendarz (na razie po jednej sztuce na osobę) za naszą zachodnią granicą, którzy mieszkają w pobliżu Ciebie lub Helmutha to będzie powód do pomyślenia nad pakietem, który rozprowadzilibyście na miejscu. A na razie wysyłkę za granice mamy ustaloną i zapisaną jako płatną, niestety.

Generalnie, na kalendarze jeszcze nie przyjmuje zapisów. Ale widać, że jest już zapotrzebowanie . Razem z konkursami w kategoriach dołączę formularz zamówienia kalendarza.

Moderator Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dobas
    Mieszka w
    Kiełpin / Karkonosze
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria

@ Nyny - odnosze wrażenie że im więcej krytyki i zażenowania z Twych ust pada tym więcej ludzi którzy juz mają tego pomalutku dość, stąd pojecia trolling. Może krzywdzące ale jakoś tak zaczynasz byc odbierany... Że co by się nie działo, zawsze nadejdzie moemnt kiedy pojawi się Nyny i napisze ze cos jest do du...

Jest przedsięwzięcie jest regulamin. Podoba się startujesz, nie podoba się nie startujesz. Do BBC Wildlife Photographer of the Year - też piszesz, że regulamin krzywdzi sporą część posiadaczy sprzętu bo jest limit Mpix wymóg RAW oraz coby zwierz był dziki i nie w zagrodzie... ??? a to blokuje innych i proponujesz im, że konkurs powinien sie nazywać BBC Wildlife Photographer only with 8 mpix DSLR Camera of the Year,

Ja wiem, że lepiej by było na pewno gdyby było jak proponujesz, że pod uwagę bierzemy tylko aparaty z firmowym paskiem a te z rzemykiem, nieoryginalnymi paskami albo paskami bez napisu OLYMPUS nie biorą udziału. Ale Twą propozycje postaramy się wdrożyć następnym razem. Teraz już za późno, choć zapisałem sugestię i w zasadzie nie polemizuję. Widać że przemyślana i światła rada...

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez dobas Zobacz posta
    @ Nyny - odnosze wrażenie że im więcej krytyki i zażenowania z Twych ust pada tym więcej ludzi którzy juz mają tego pomalutku dość, stąd pojecia trolling. Może krzywdzące ale jakoś tak zaczynasz byc odbierany... Że co by się nie działo, zawsze nadejdzie moemnt kiedy pojawi się Nyny i napisze ze cos jest do du...

Jest przedsięwzięcie jest regulamin. Podoba się startujesz, nie podoba się nie startujesz. Do BBC Wildlife Photographer of the Year - też piszesz, że regulamin krzywdzi sporą część posiadaczy sprzętu bo jest limit Mpix wymóg RAW oraz coby zwierz był dziki i nie w zagrodzie... ??? a to blokuje innych i proponujesz im, że konkurs powinien sie nazywać BBC Wildlife Photographer only with 8 mpix DSLR Camera of the Year,

Ja wiem, że lepiej by było na pewno gdyby było jak proponujesz, że pod uwagę bierzemy tylko aparaty z firmowym paskiem a te z rzemykiem, nieoryginalnymi paskami albo paskami bez napisu OLYMPUS nie biorą udziału. Ale Twą propozycje postaramy się wdrożyć następnym razem. Teraz już za późno, choć zapisałem sugestię i w zasadzie nie polemizuję. Widać że przemyślana i światła rada...
    Ręce opadają , niezależnie od słuszności niektórych postulatów userów, jak tak po każdej nowej propozycji będzie taka zadyma, to adminom odechce się wkrótce proponować cokolwiek i kiedykolwiek.
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

| OlyJedi Awatar nyny
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    201
    Moja galeria

Moze tylko ja mam cohones by drazyc niewygodne tematy?

Akurat to nie jest dobry przyklad.
    Robienie jako podmiot konkursu o konkretnych zasadach dla podmiotow trzecich to normalna rzecz.
    Jednak w naszym wypadku to zupelnie inny rodzaj problemu jak juz pisalem wczesniej.
    Nie mam zamiaru drazyc dalej tego tematu, zyczac wszystkim zainteresowanym milej zabawy i sukcesow

Nastepnym razem zadbajcie o backup bazy zeby bylo zapamietane, ze nie o firmowe paski chodzilo

pozdro

EDIT: Jesli dobrze zrozumialem, rowniez mi przysluguje prawo do jednego kalendarza, to prosze taki kalendarz z mojej puli przeznaczyc na styczniowa aukcje dla WOSPu.
    Ostatnio edytowane przez nyny ; 4.07.12 o 00:36
    W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
    Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
    Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Krakman
    Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez apz Zobacz posta
    Ręce opadają , niezależnie od słuszności niektórych postulatów userów, jak tak po każdej nowej propozycji będzie taka zadyma, to adminom odechce się wkrótce proponować cokolwiek i kiedykolwiek.
    Nie ma zadymy, żadnej . Po prostu jednemu, wielu z nas coś tam tłumaczy........> jednemu. ......"... A planety, szaleją, szaleją, sie śmieją, sie śmieją........"
    Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
    Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA

Moderator Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dobas
    Mieszka w
    Kiełpin / Karkonosze
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez nyny Zobacz posta
    Tak sądzę !! Nic innego nie biorę pod uwagę i nie przypuszczam aby było inaczej...

Proponuje jednak nie rozwlekać wątku na boki juz więcej i nie proponować rozwiązań w rodzaju "tylko zdjęcia z aparatów z firmowym paskiem " trzymajmy się tematu. Ok ?

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria

Jest za darmo ? Jest! Ktoś inny to robi? Robi! Wybrzydzać można.

+++ ZASŁUŻONY +++ Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar hades
    Mieszka w
    Dolny Śląsk
    Siła reputacji
    151
    Moja galeria

Dziękuje za cenne uwagi. Będą pomocne przy kolejnych pomysłach.

Pewien zarys kategorii, które znajdą się w kalendarzu, powoli zaczyna się wyłaniać z głosowania. Proponuje by energię z dyskusji przenieść na przegląd własnych kolekcji. Można zgłosić 4 zdjęcia, po jednym na kategorie.

---------- Post dodany o 08:11 ---------- Poprzedni post był o 07:09 ----------

Drąż. Jestem przygotowany do dyskusji. Wiem co mam opracowane, zaklepane i niezmienne. W jakich kwestiach mogę być elastyczny i gdzie zastąpić moje pomysły, fajnymi pomysłami klubowiczów.

Nastepnym razem zadbajcie o backup bazy zeby bylo zapamietane, ze nie o firmowe paski chodzilo
    Ok ;p.

EDIT: Jesli dobrze zrozumialem, rowniez mi przysluguje prawo do jednego kalendarza, to prosze taki kalendarz z mojej puli przeznaczyc na styczniowa aukcje dla WOSPu.
    Jeśli zamówisz (bo nie ma automatycznych przydziałów) będziesz mógł to sam uczynić. Ale poza tym fajny pomysł . Jak produkcja dojdzie do skutku podrzucę temat. Nie omieszkam przypomnieć, że pomysł wyszedł od Ciebie.
    Ostatnio edytowane przez hades ; 4.07.12 o 11:19 Powód: poprawiony styl