http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
.
Jak będą jeszcze inni klubowicze chętni na kalendarz (na razie po jednej sztuce na osobę) za naszą zachodnią granicą, którzy mieszkają w pobliżu Ciebie lub Helmutha to będzie powód do pomyślenia nad pakietem, który rozprowadzilibyście na miejscu. A na razie wysyłkę za granice mamy ustaloną i zapisaną jako płatną, niestety.
Generalnie, na kalendarze jeszcze nie przyjmuje zapisów. Ale widać, że jest już zapotrzebowanie. Razem z konkursami w kategoriach dołączę formularz zamówienia kalendarza.
@ Nyny - odnosze wrażenie że im więcej krytyki i zażenowania z Twych ust pada tym więcej ludzi którzy juz mają tego pomalutku dość, stąd pojecia trolling. Może krzywdzące ale jakoś tak zaczynasz byc odbierany... Że co by się nie działo, zawsze nadejdzie moemnt kiedy pojawi się Nyny i napisze ze cos jest do du...
Jest przedsięwzięcie jest regulamin. Podoba się startujesz, nie podoba się nie startujesz. Do BBC Wildlife Photographer of the Year - też piszesz, że regulamin krzywdzi sporą część posiadaczy sprzętu bo jest limit Mpix wymóg RAW oraz coby zwierz był dziki i nie w zagrodzie... ??? a to blokuje innych i proponujesz im, że konkurs powinien sie nazywać BBC Wildlife Photographer only with 8 mpix DSLR Camera of the Year,
Ja wiem, że lepiej by było na pewno gdyby było jak proponujesz, że pod uwagę bierzemy tylko aparaty z firmowym paskiem a te z rzemykiem, nieoryginalnymi paskami albo paskami bez napisu OLYMPUS nie biorą udziału. Ale Twą propozycje postaramy się wdrożyć następnym razem. Teraz już za późno, choć zapisałem sugestię i w zasadzie nie polemizuję. Widać że przemyślana i światła rada...
Ostatnio edytowane przez dobas ; 4.07.12 o 00:22
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Moze tylko ja mam cohones by drazyc niewygodne tematy?
Akurat to nie jest dobry przyklad.
Robienie jako podmiot konkursu o konkretnych zasadach dla podmiotow trzecich to normalna rzecz.
Jednak w naszym wypadku to zupelnie inny rodzaj problemu jak juz pisalem wczesniej.
Nie mam zamiaru drazyc dalej tego tematu, zyczac wszystkim zainteresowanym milej zabawy i sukcesow
Nastepnym razem zadbajcie o backup bazy zeby bylo zapamietane, ze nie o firmowe paski chodzilo
pozdro
EDIT: Jesli dobrze zrozumialem, rowniez mi przysluguje prawo do jednego kalendarza, to prosze taki kalendarz z mojej puli przeznaczyc na styczniowa aukcje dla WOSPu.
Ostatnio edytowane przez nyny ; 4.07.12 o 00:36
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Jest za darmo ? Jest! Ktoś inny to robi? Robi! Wybrzydzać można.
Dziękuje za cenne uwagi. Będą pomocne przy kolejnych pomysłach.
Pewien zarys kategorii, które znajdą się w kalendarzu, powoli zaczyna się wyłaniać z głosowania. Proponuje by energię z dyskusji przenieść na przegląd własnych kolekcji. Można zgłosić 4 zdjęcia, po jednym na kategorie.
---------- Post dodany o 08:11 ---------- Poprzedni post był o 07:09 ----------
Drąż. Jestem przygotowany do dyskusji. Wiem co mam opracowane, zaklepane i niezmienne. W jakich kwestiach mogę być elastyczny i gdzie zastąpić moje pomysły, fajnymi pomysłami klubowiczów.
Ok ;p.
Jeśli zamówisz (bo nie ma automatycznych przydziałów) będziesz mógł to sam uczynić. Ale poza tym fajny pomysł. Jak produkcja dojdzie do skutku podrzucę temat. Nie omieszkam przypomnieć, że pomysł wyszedł od Ciebie.
Ostatnio edytowane przez hades ; 4.07.12 o 11:19 Powód: poprawiony styl