Piknie tam u Was bez dwoch zdan
Czasami zazdroszcze, ze tam nie mieszkam
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Ciekawy bardzo, ale i okrutnie pracowity. Poza tym był jak dotąd wiosenny standard biebrzański i nic szczególnego się nie działo. cały maj spędziłem w trzcinach i nawet carską widziałem może ze dwa razyAktualnie - krowy piknie przez rzekę pływają, aczkolwiek sam tego jeszcze nie widziałem, tyle co miejscowi zapraszają.
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"
Cudna ta nadbiebrzańska kraina, swietne fotki szczególnie te swiatła mi się podobają. Ależ Ty masz zwierzynę i krajobrazy moose do podziwiania. Oj cięźko mi będzie doczekać się sierpnia, kiedy tam rowerkiem dojadę.
Pozdrowerki
Kiczyk ze słoneczkiem - genialny. I młody dudek drący ryja jest fantastyczny.
Piękne - pozdrawiam B.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
kiczyk trafił się przypadkiem koło knajpy w DobarzuDudki pewnie już wyleciały, a nie miałem czasu posiedzić
Mam na szczęście jeszcze jedną dziuplę, do której parę dni temu dorosłe jeszcze wchodziły do środka nakarmić młode. Mam jeszcze dwie pikne nory borsucze i jedną lisią i ....ni diabła czasu by je fotografować.
![]()
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Pikne foty moose, Dudki poezja
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Właśnie, moose, jak tam się mają teraz krzykliwceOstatnio nie było ich widać...
Ta para z Zajek w tym roku miała mały lęg, 1/3 poprzedniego. Nie widać ich, bo pływają rowami, a trawska wysokieTe gniazdo, które fotografowałem jest innej pary, też niedaleko mnie.